Codin Maticiuc a împlinit 40 de ani. A trecut în revistă ce a făcut până acum

06.10.2020, 10:16
Codin Maticiuc a împlinit 40 de ani. A trecut în revistă ce a făcut până acum
Codin Maticiuc a împlinit 40 de ani. A trecut în revistă ce a făcut până acum

Codin Maticiuc a împlinit 40 de ani, ocazie cu care acesta a făcut un bilanț al lucrurilor pe care le-a reușit în tot acest timp.

Codin Maticiuc și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 40 de ani. Într-un mesaj pe care l-a postat pe o rețea de socializare, juratul de la emisiunea ”Masked Singer România”, de la Pro TV, a ținut să le mulțumească părinților săi.

”Draga mea mamă, dragul meu tată,

Astăzi împlinesc 40 de ani. Patruzeci de ani de amintiri frumoase, de petreceri nebune și călătorii fabuloase pe care sunt convins că nu le-ati prea iubit.

Știu ca nu doar despre asta este vorba. Este despre ce lași în urma ta. Îmi doresc să realizez un singur lucru: să vă fac pe voi mândri. Pe voi pentru ca sunteți extrem de importanți pentru mine și pentru ca sunteți niște oameni extraordinari. Propriul vostru exemplu ma obligă pe mine îngrozitor și ridică ștacheta foarte mult”, și-a început Codin Maticiuc mesajul.

Codin Maticiuc a făcut bilanțul realizărilor sale

În continuare, Codin Maticiuc a făcut un bilanț al lucrurilor pe care a reușit să le realizeze până la 40 de ani. Codin Maticiuc este ste om de afaceri, filantrop, dar și producător de filme.

”Dragii mei părinți, iată ce am făcut până acum în viață pentru ca sunt convins ca nu știți chiar tot sau ați mai uitat:
Am publicat o carte care a devenit bestseller și sunt pe cale s-o lansez pe a doua pentru care pun gâtul că va fi de notorietate.
Am strâns scutece pentru spitalul de arși imediat după Colectiv. Am produs câteva filme. Am strâns câteva sute de mii de euro pentru diverse campanii umanitare din care cel puțin trei fetițe s-au vindecat de cancer și sunt vesele acum. Am urmat cursurile “actoriedefilm” și am jucat în Două Lozuri ca absolvire. Am pus umărul la orfelinatul construit de voi, Fundatia Metropolis. Am scris nouă luni pentru Playboy România.

Am contribuit la deschiderea unui centru de escalada pentru orbi. Am tras cu pistolul în filmul Hawaii și am făcut o cascadorie în Faci sau Taci. Am schimbat o lege pentru persoanele cu handicap din România. Am câștigat câteva premii împreună cu Dan Chisu pentru București Non Stop. Am plantat un copac. Am fost ales speaker la venirea lui Caryl Ferey în România pentru lansarea romanului său Zulu. M-am ocupat de micile plăceri ale bunicului meu în ultimii săi ani de viață”, a menționat Codin Mariciuc, printre altele.

Codin a menționat că își donează ziua de naștere unui proiect caritabil –  renovarea etajului 7 de la Fundeni, unde sunt internați copii bolnavi de cancer. Proiectul face parte din campania “Spitale publice din bani privați”.

”Fac asta pentru ca este problema țării noastre care mă îngrijorează cel mai mult. Fac asta pentru ca visez cu ochii deschiși ca vom avea spitale publice în bună stare. Fac asta pentru ca dacă îți dorești ceva cred ca trebuie sa te implici și ăsta e felul meu de a o face.

Nu va faceți griji însă. Nu sunt singur în asta. Sunt mii și mii de oameni care mi s-au alăturat. Unii au donat bani, alții au cumpărat tricouri, enorm de mulți au dat share și au făcut treaba asta vizibilă. Ziua asta de naștere mi-o donez pentru primul proiect din această serie: renovarea etajului 7 de la Fundeni unde sunt internați copii bolnavi de cancer”, a încheiat el.

citește și...