Horia Moculescu, zi de naștere în izolare. ”Sunt o țintă, am peste 80 de ani”

20.03.2020, 09:26
Horia Moculescu, zi de naștere în izolare. ”Sunt o țintă, am peste 80 de ani”

Celebrul compozitor Horia Moculescu își aniversează ziua de naștere în izolare, din cauza pandemiei de coronavirus din România.

Horia Moculescu, ân vârstă de 83 de ani, a decis să se autoizoleze din cauza pandemiei de coronavirus, petrecându-și ziua de naștere în izolare. Celebrul compozitor încearcă să se protejeze cât mai bine, cu atât mai mult cu cât are probleme de sănătate.

“Sunt o țintă, am peste 80 de ani, deci 83 de ani, am un BPOC (n.r. Boală Obstructiv Pulmonară Cronică) o boală de plămâni dobândită cu încredere și entuziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, a declarat Horia Moculescu la emisiunea ”Răi da’ buni”, de la Antena Stars, citat de spynews.ro.

În România, numărul cazurilor confimate de COVID-19 ajunsese, joi, la 277. Dintre cele 277 de persoane confimate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate și au fost externate din spital. Pacienții nou-confimați cu coronavirus joi au vârste cuprinse între 19 și 67 de ani, printre aceștia aflându-se și doi medici de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava.

citește și...