Clipele dificile prin care a trecut Patrizia Paglieri la ”Asia Express”. ”Au fost momente când am vrut să renunţ”

06.11.2021, 10:59
Clipele dificile prin care a trecut Patrizia Paglieri la ”Asia Express”. ”Au fost momente când am vrut să renunţ”
Clipele dificile prin care a trecut Patrizia Paglieri la ”Asia Express”. ”Au fost momente când am vrut să renunţ”

Chef Patrizia Paglieri a participat la ”Asia Express”, sezonul patru, alături de fiul său, Francesco. Cei doi au fost ultima echipă eliminată din competiția transmisă de postul de televiziune Antena 1. Patrizia Paglieri a mărturisit că  a fost tentată să renunțe la emisiune chiar și înainte de a fi eliminată din competiție.

Patrizia Paglieri a făcut echipă cu fiul său Francesco, la emisiunea ”Asia Express”, în cel de-al patrulea sezon al show-ului. Chef Patrizia Paglieri și fiul său au fost cea de-a patra echipă care a fost eliminată din concurs, în ultima etapă care s-a desfășurat pe teritoriul georgiei.

Într-un interviu pentru revista Viva, Patrizia Paglieri a dezvăluit că a avut momente în care a vrut să renunțe la ”Asia Express”, chiar și înainte de a fi elimnată din concurs.

Clipele dificile prin care a trecut Patrizia Paglieri la ”Asia Express”.  ”Cel mai greu pentru noi a fost autostopul”

”Între noi ne-am înţeles bine, exceptând momentele de stres pe care le avea Francy la autostop, pot spune că a fost bine. Au fost momente când am vrut să renunţ, dar Francy a fost cel care mă motiva de fiecare dată şi mă ajuta în momentele grele, atât fizic, cât şi psihic”, a declarat Patrizia Paglieri pentru sursa mai sus-menționată.

Aceasta a explicat că cel mai greu lucru pentru ea și fiul său, Francesco, a fost să facă autostopul la ”Asia Express”. ”Cel mai greu pentru noi a fost autostopul, cu siguranţă. Este factorul care ne aducea în cele mai stresante stări. Cu mâncarea, cel puţin ne-am descurcat, cât despre cazare, au fost momente când se întâmpla să găsim foarte greu, de fapt astea erau cele mai dese, dar ni s-a întâmplat să avem şi noroc, şi atunci ăsta era singurul moment relaxant al zilei”, a mărturisit binecunoscutul chef.


”Francy şi-a dat seama cât de norocos este pentru ceea ce are şi amândoi am învăţat să cunoaştem oamenii mai bine. Ne-a marcat întreaga experienţă „Asia Express, cu tot ce s-a întâmplat, şi ne bucurăm foarte tare că am făcut parte din acest proiect”, a încheiat Patrizia Paglieri.

 

citește și...