Clipe grele pentru Adriana Iliescu! Este înglodată în datorii și riscă să fie executată silit

14.04.2021, 20:00
Clipe grele pentru Adriana Iliescu! Este înglodată în datorii și riscă să fie executată silit

Cea mai bătrână mamă din România, Adriana Iliescu, are probleme destul de mari din cauza unei moșteniri pe care a pierdut-o în comuna Bălcești, județul Vâlcea. 

Adriana Iliescu, în vârstă de 82 de ani, riscă să fie executată silit de Administrației Finanțelor Publice Sector 6 pentru că nu a plătit o taxă de timbru într-un proces pe care îl duce cu rudele sale de ani buni.

Adriana Iliescu are datorii imense

„Admite excepția netimbrării, invocată din oficiu. Anulează, ca netimbrată, contestația la executare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Bălcești.

Pronunțată azi, 08 aprilie 2021, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, în condițiile legii’, au transmis judecătorii, potrivit wowbiz.ro.

Decizia nu este una definitivă, iar Adriana Iliescu o poate ataca în termen de 10 zile. În urmă cu mulți ani, Adriana Iliescu a primit de la părinții ei o proprietate în localitatea Bălcești. Din nefericire, rudele ei au decis să vândă terenul fără a o consulta pe Adriana Iliescu.

Drept urmare, fosta profesoară s-a judecat mai bine de 16 ani și a cerut anularea contractului de vânzare-cumpărare. Magistrații, însă, nu au dat un răspuns favorabil pentru Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu are o situație financiară precară

Adriana Iliescu și fiica ei trăiesc dintr-o pensie de doar 2000 de lei, la care se mai adaugă și chiria de la un alt apartament pe care îl mai deține. În plus, fiica ei, Eliza, are nevoie de toate cele necesare pentru a studia de acasă. Fata s-a numărat printre copiii care au primit o tabletă de la stat.

În urmă cu câteva luni, Adriana Iliescu mărturisea că fata ei este încântată de acest tip de învăţământ.

‘Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. Învaţă singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu’, declara fosta profesoară în 2020.

citește și...