Noi detalii despre Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Ce spune medicul ei

23.09.2020, 15:12
Noi detalii despre Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Ce spune medicul ei
Noi detalii despre Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Ce spune medicul ei

Adriana Iliescu este de negăsit de aproape o lună. Medicul acesteia a afirmat că că dacă femeia ar fi avut vreo problemă de sănătate, ar fi aflat.

Adriana Iliescu a devenit cunoscută în toată lumea în data de 16 ianuarie 2005, când a venit pe lume fiica sa, Eliza. Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, intra atunci în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână femeie din lume care a adus pe lume un copil sănătos. A născut la vârsta de 67 de ani, iar acum fiica sa, Eliza, este adolescentă.

Cele două locuiesc într-un bloc din Drumul Taberei, iar în ultima vreme nimeni nu a mai reușit să dea de Adriana Iliescu. Medicul acesteia a afirmat că că dacă femeia ar fi avut vreo problemă de sănătate, ar fi aflat.

”Are și dânsa o vârstă și trebuie să se protejeze de Covid-19”

Profesorul Bogdan Marinescu, medicul care a ajutat-o pe Adriana Iliescu să nască și nașul Elizei, este de părere că cea mai bătrână mamă din România s-a restras la casa pe care o are în apropiere de Pitești.

“Acum două luni era bine, însă de atunci nu am mai ținut legătura. Dar mă gândesc că dacă ar fi avut vreo problemă, aș fi aflat. Cel mai probabil, doamna Iliescu s-a retras la casa pe care o are lângă Pitești. Are și dânsa o vârstă și trebuie să se protejeze de covid-19. Acolo stă în aer liber în propria curte și este mult mai în siguranță”, a declarat profesorul Bogdan Marinescu pentru playtech.ro.

Adriana Iliescu se descurca greu cu banii

Adriana Iliescu își mărea veniturile dând meditații elevilor, însă, în ultimele luni, ea nu a mai câștigat niciun ban din meditații, astfel că a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 2.000 de lei și se descurca foarte greu.

“Faceți o socoteală. Din cei 2000 lei, cel puțin 500 se duc pe utilități și întreținere. Cum pot trăi două persoane din 1500 lei? Eliza este tânără, are și ea nevoile ei, vrea o hăinuță, un pantof, un manual. Își dorește și ea să meargă într-o tabără cu colegii.

Adriana calculează absolut tot în perioada asta, inclusiv mâncarea, care este cu rație. Nimic nu se aruncă. Eliza are noroc că mai primește haine și fel de fel de cadouri de la nașul său, doctorul Marinescu, cel care a și adus-o pe lume.

Adriana speră ca din septembrie să se redeschidă școlile și facultățile, pentru a putea să dea, din nou, meditații. Dacă nu, nu știe cum se va descurca”, declarau, de curând, surse din apropierea Adrianei Iliescu.

citește și...