Adriana Iliescu a ajuns într-o situație disperată. A acumulat datorii uriașe! Ce se întâmplă cu fiica ei de 16 ani

12.11.2020, 12:45
Adriana Iliescu a ajuns într-o situație disperată. A acumulat datorii uriașe! Ce se întâmplă cu fiica ei de 16 ani
Adriana Iliescu a ajuns într-o situație disperată. A acumulat datorii uriașe! Ce se întâmplă cu fiica ei de 16 ani

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, trece prin momente dificile! Fosta profesoară de limba română abia dacă mai reușește să supraviețuiască de pe o lună pe alta. 

Adriana Iliescu a acumulat datorii uriașe la apartamentul în care a locuit alături de fiica ei, Eliza. Femeia de 82 de ani abia se mai descurcă cu banii din pensie și din bursa de merit pe care adolescenta o primește.

Fosta profesoară universitară de literatură română s-a mutat de câteva luni la casa părintească de la țară, pentru a se proteja de coronavirus, însă datoriile la întreținerea apartamentului din Drumul Taberei au crescut.

Adriana Iliescu are o situație financiară precară

Adriana Iliescu și fiica ei trăiesc dintr-o pensie de doar 2000 de lei, la care se mai adaugă și chiria de la un alt apartament pe care îl mai deține. În plus, fiica ei, Eliza, are nevoie de toate cele necesare pentru a studia de acasă. Fata s-a numărat printre copiii care au primit o tabletă de la stat.

În urmă cu câteva luni, Adriana Iliescu mărturisea că fata ei este încântată de acest tip de învăţământ.

‘Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. Învaţă singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu’, declara fosta profesoară.

Ce spun vecinii femeii

Din nefericire, situația financiară a Adrianei Iliescu nu s-a îmbunătăți deloc în ultimele luni. În plus, acesteia i-au fost suspendate telefoanele pentru neplată. Vecinii acesteia au mărturisit că nu au mai văzut-o de săptămâni bune pe Adriana Iliescu.

‘Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm’, au mărturisit vecinii Adrianei Iliescu, pentru Impact.ro.

Adriana Iliescu are o pensie mică

Adriana Iliescu își mărea veniturile dând meditații elevilor, însă, în ultimele luni, ea nu a mai câștigat niciun ban din meditații, astfel că a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 2.000 de lei și se descurca foarte greu.

‘Faceți o socoteală. Din cei 2000 lei, cel puțin 500 se duc pe utilități și întreținere. Cum pot trăi două persoane din 1500 lei? Eliza este tânără, are și ea nevoile ei, vrea o hăinuță, un pantof, un manual. Își dorește și ea să meargă într-o tabără cu colegii.

Adriana calculează absolut tot în perioada asta, inclusiv mâncarea, care este cu rație. Nimic nu se aruncă. Eliza are noroc că mai primește haine și fel de fel de cadouri de la nașul său, doctorul Marinescu, cel care a și adus-o pe lume. Adriana speră ca din septembrie să se redeschidă școlile și facultățile, pentru a putea să dea, din nou, meditații. Dacă nu, nu știe cum se va descurca’, declarau surse din apropierea Adrianei Iliescu.

citește și...