Cleopatra Stratan și Edward Sanda, declarații despre momentul când vor deveni părinți. ”Ne dorim o fetiță”

14.11.2021, 12:21
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, declarații despre momentul când vor deveni părinți. ”Ne dorim o fetiță”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit despre momentul când vor deveni părinți. Toată lumea aşteptă fericitul anunț din partea celor doi cântăreţi.

Artista Cleopatra Stratan, în vârstă de 18 ani, şi partenerul ei, Edward Sanda, în vârstă de 23 de ani, au devenit soţ şi soţie sâmbătă, 14 august 2021. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, anul trecut, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani.

Artista a mărturisit la o emisiune de televiziune că își plănuiește să aibă un copil și se gândește foarte serios la această decizie, alături de soțul său.

Cleopatra Stratan își dorește o fetiță

În prezent, fericitul cuplu a declarat că dorește să se axeze pe cariera profesională, iar când vă fi momentul oportun să vină un copil în viața celor doi, nu se vor împotrivi. Mai mult, Cleopatra Stratan a spus că își dorește să aibă o fetiță.

”Ne dorim un copil la fel de tineri, dar nu chiar așa tineri. Mai așteptăm. Mai vrem să copilărim, să ne ocupă mai ales de carierele noastre. Oamenii așteaptă material din partea noastră. Și anume muzică, piese noi, ne ocupăm mai mult de asta. Când o să vină și un copil o să vină, nu l-am programat! (…) Ne dorim foarte mult un copil, ne dorim o fetiță. Cine știe, când o vrea Dumnezeu!”, a declarat Cleopatra Stratan, potrivit substantial.ro.

Edward Sanda a vorbit, de asemenea, în trecut, despre posibilitatea ca să apară un copil în viața lor.

“Trebuie să treacă niște ani. Trebuie să ne ocupăm de carierele noastre și o să vine și Cleduțul”, a spus artistul, conform SpyNews.ro.

Cum s-au cunoscut Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Povestea de dragoste a tinerilor îndrăgostiți arată că cei doi au fost predestinați să fie împreună.

Cleopatra l-a întâlnit pe Edward la vârsta de 11 ani, iar destinul a făcut ca în 2018 să se reîntâlească și să înceapă o relație.

”Pe 1 iunie 2014 am avut un concert la Caracal, organizat de primăria orașului. Am cântat cu tata, live. Înainte de a intra pe scenă, stând în culise, aud pe un baiat cântând piesele lui Smiley, gândindu-mă că e chiar el acolo. Ce să vezi că, acel “Smiley” era bărbatul vieții mele — Edward Sanda, care, atunci avea 16 ani, iar eu 11. Mișto, nu? După concert, am făcut și o poză împreună”, a povestit Cleopatra Stratan.

Chiar dacă Cleopatra era sceptică în privința formvrii unui cuplu, din cauza faptului că Eduard era implicat într-o altă relație, tânăra artistă s-a îndrăgostită de el, chiar în timpul filmărilor unei colaborări muzicale.

După o perioadă în care s-au cunoscut, Edward i-a declarat Cleopatrei că este persoana lângă care simte că ar putea face orice în viață.

“Simt că aș putea face orice cu tine în viată și că ai fi exact ce îmi doresc”, a spus Edward Sanda.

 

citește și...