Pavel Stratan, dezvăluiri despre căsătoria fiicei sale cu Edward Sanda: „Mă temeam de lucrul ăsta”

11.11.2021, 14:23
Pavel Stratan, dezvăluiri despre căsătoria fiicei sale cu Edward Sanda: „Mă temeam de lucrul ăsta”

Pavel Stratan a vorbit despre sfaturile pe care i le-a oferit fiicei sale, înainte de căsătorie. Tatăl artistei a vorbit despre relația cu fiica sa, despre temerile pe care le-a avut în trecut, dar și despre încrederea și princiiple pe care i le-a insuflat acesteia.

Cântăreața Cleopatra Stratan, în vârstă de 18 ani, şi partenerul ei, Edward Sanda, în vârstă de 23 de ani, au devenit soţ şi soţie sâmbătă, 14 august 2021. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, anul trecut, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 an

Tatăl artistei a dezvăluit că cererea în căsătorie nu a fost o surpriză, pentru că cunoștea detalii din relația fiicei sale,. Temerea lui Pavel Stratan nu era legată de momentul când fiica sa va alege să își întemeieze o familie, ci să nu o inflenteze cu anumite sfaturi. Totodată, artistul spune că are încredere în fiica lui. „ Eu pe Cleopatra am educat-o de mică și toate lucrurile frumoase și bune i le-am spus de mică, nu atunci, înainte să se căsătorească”, a declarat Pavel Stratan.

„Totodată mă temeam de lucrul ăsta, să nu intervin cu ceva”

„La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam. Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit la lucrul ăsta, când ea o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. Eu m-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei.

Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie. Dar când se întâmplă lucrul ăsta, mai puțin contează. N-am avut nicio reținere, totdeauna am avut încredere în Cleopatra și totodată mă temeam de lucrul ăsta, să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile, s-o influențez. Pentru că, câteodată, părinții fac greșeala asta.

Părinții întotdeauna vor binele copilului. Eu pe Cleopatra am educat-o de mică și toate lucrurile frumoase și bune i le-am spus de mică, nu atunci, înainte să se căsătorească. Atâta încredere am avut în ea, încât în momentele acelea nu trebuia să îi spun ceva, ca s-o influențez.”, a declarat Pavel Stratan, în cadrul emisiunii găzduite de Rodica Ciorănică.

„Tata e eroul meu. Tata știe tot despre mine. Eu am crescut lângă el, sub ochii lui”

Mai mult, Cleopatra Stratan confirmă relația specială pe care o are cu tatăl sau. Artista spue că îi este recunoscătoare acestuia pentru că datorită lui l-a întâlnit pe soțul ei. „El a fost omul ăla care a anticipat toată relația noastră”.

„El (n.r. tatăl ei) a fost lângă mine în absolut orice moment al vieții mele, în orice întâmplare. Cu el m-am consultat înainte de a lua orice decizie. Și acum fac la fel și o să fac la fel mereu, toată viața. El m-a ajutat și el a fost martorul evenimentului în care l-am cunoscut pe Eduard, pe soțul meu, pentru că datorită lui am ajuns la București în ziua aceea. Datorită lui l-am întâlnit la studio și datorită lui am început toată povestea de dragoste, pentru că el a fost omul ăla care a anticipat toată relația noastră.

El și-a dorit ca noi doi să fim împreună. Datorită lui am ajuns să ne apropiem și să ne căsătorim, într-un final. Tata e eroul meu. Și după el urmează și Edi, și fratele meu, Cezar. Ei trei sunt cei mai importanți bărbați din viața mea, cărora o să le mulțumesc pentru absolut orice. Pentru el n-a fost nimic șocant (n.r. decizia căsătoriei). Doar s-a bucurat odată cu noi, așa cum a făcut-o și mama mea și părinții lui Eduard. Tata știe tot despre mine. Eu am crescut lângă el, sub ochii lui. Câteodată el mă înțelege și fără să spună ceva.”, a declarat Cleopatra Stratan.

citește și...