Cleopatra Stratan, despre Edward Sanda. ”Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea”

13.08.2020, 10:48
Cleopatra Stratan, despre Edward Sanda. ”Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea”
Cleopatra Stratan, despre Edward Sanda. ”Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea”

Cleopatra Stratan a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu artistul Edward Sanda.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista a făcut declarații despre partenerul ei. Cleopatra susține că își dorește ca Edward Sanda să fie primul și ultimul iubit din viața sa.

Cleopatra Stratan a acordat un interviu pentru emisiunea “Un show de doi galbeni”, prezentată de Dorin Galben, în care vorbește sincer despre iubirea ei cu Edward. Prima dată s-au văzut pe 1 iunie 2014 la Caracal, la un concert, au colaborat la finalul lui 2018 pentru melodia ”Cozonac”, însă dragostea s-a înfiripat în luna februarie, înainte de pandemie.

”Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, a declarat Cleopatra Stratan, citată de click.ro.

 

View this post on Instagram

 

Interviul #fărăprotocol cu @cleopatrastratan este deja pe canalul meu de Youtube “GALBEN”. ▶️✅ Link-ul la video integral este în descrierea profilului și în stories ?☝️ Cleopatra a vorbit despre cum a fost copilăria sa, ce a însemnat succesul melodiei „Ghiță”, cum e să fii în Top 10 cei mai talentați copii ai lumii și care a fost rolul tatălui său pentru obținerea acestui succes. Ea a povestit despre pauza de 12 ani pe care a luat-o, relansarea pe piața muzicală, popularitatea pe rețelele de socializare și dorința de a emigra în România. Mai mult decât atât, Cleopatra a mărturisit detalii despre istoria de dragoste cu interpretul Edward Sanda, posibila cerere în căsătorie, planurile muzicale, majorat și importanța votului său la alegeri… P.S. Ținuta mea este de la @florentino.delure ???

A post shared by DORIN GALBEN (@galbendorin) on

Cum au reacționat părinții când au aflat despre relația lor

Edward Sanda și Cleopatra Stratan  au povestit și cum au reacțioant părinții lor când au aflat despre relația dintre ei.

”Mama a zis că în sfârșit am găsit fata care îmi trebuie mie”, a declarat Edward Sanda pentru pro tv.ro.

”Amândoi s-au bucurat. Cu tata am vorbit mai puțin decât cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea și i s-a părut firesc”, a spus și Cleopatra Stratan.

Cei doi îndrăgostiți au fost întrebați și ce anume i-a plăcut la celălalt atunci când s-au văzut prima oară.

”Frumusețea și maturitatea”, a spus Edward Sanda.

Cleopatra Sratan a afirmat: ”Felul în care mă privea”.

Hitul ”Ghiță” i-a adus celebritatea mondială

Despre Cleopatra Stratan s-a auzit în toată lumea. Aceasta devenit cunoscută încă de pe vremea când era doar o copilă și a cucerit publicul cu hit-ul ei, „Ghiță”, care s-a bucurat de mare succes la public. Acum, fiica celebrului interpret Pavel Stratan este o domnișoară în toată regula, care încă se ocupă de muzică și este recunoscută la nivel internațional.

citește și...