Cleopatra Stratan, de nerecunoscut! Ce nume de scenă nou și-a ales

31.07.2019, 11:30
Cleopatra Stratan, de nerecunoscut! Ce nume de scenă nou și-a ales
Cleopatra Stratan vrea să cucerească Rusia

Cleopatra Stratan a ajuns la 16 ani și își dorește să cucerească publicul cu un nou look și un nou nume de scenă.

Potrivit Click, fiica lui Pavel Stratan a decis să își încerce norocul pe piața muzicală din Rusia, așa că a ales să poarte și un nou nume de scenă. Cleopatra e acum Angela și abordează un look total schimbat, plin de culoare.

Artista a lansat videoclipul Chocolat în primăvară și acum se pregătește pentru un nou single. Dacă ne amintim de micuța Cleopatra cărând un geamantan în celebrul clip „Ghiță”, schimbarea pe care a făcut-o este mai mult decât uimitoare și acum adolescenta pare foarte sigură pe ea.

Deține șase recorduri mondiale

Solista din Republica Moldova a fost, de foarte mică, un fenomen, reușind să fie deținătoarea a șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

 

citește și...