Claudiu Bleonț, despre perioada de pandemie. ”Nu mi-a lipsit nimic”

08.09.2021, 13:07
Claudiu Bleonț, despre perioada de pandemie. ”Nu mi-a lipsit nimic”
Claudiu Bleonț, despre perioada de pandemie. ”Nu mi-a lipsit nimic”

Actorul Claudiu Bleonț, în vârstă de 62 de ani, a expliocat cum a fost această perioadă de pandemie de coronavirus pentru el și familia sa. Artistul a afirmat că nu i-a lipsit nimic pe durata pandemiei și că a profitat de timp pentru se se redescoperi pe sine. ”Pentru mine, pandemia a fost un prilej de redescoperire, de împăcare, de aducere amin­te cine sunt și ce iubesc cu adevărat”, a declarat Claudiu Bleonț.

 

Claudiu Bleonț a vorbit despre perioada de pandemie în cadrul unui interviu pentru publicația Formula AS.

Actorul a afirmat că începutul pandemiei l-a prins în Munții Apuseni și că a profitat de tot timpul avut la dispoziție pentru a se redesc operi pe sine.

Claudiu Bleonț, despre perioada de pandemie. ”Am găsit ce-mi lipsea: timp acordat mie însumi”

”Eu am avut noroc, pentru că de pe 15 martie începând am fost la Beliș, în Munții Apu­­seni, alături de soție și de fetiță. M-am bucu­rat de natură într-un spațiu drag mie încă din anii copilăriei. De pe la 4-5 ani, făceam drumeții cu tata prin acele locuri fabuloase. Nu mi-a lipsit nimic în pandemie. Dimpotrivă, am găsit ce-mi lipsea: timp acordat mie însumi. Timp de a mă studia, de a mă cunoaște, de a mă accepta. Pentru mine, pandemia a fost un prilej de redescoperire, de împăcare, de aducere amin­te cine sunt și ce iubesc cu adevărat”, a declarat Claudiu Bleonț pentru sursa mai sus-menționată.

”Pandemia ne-a pus tuturor o oglindă în față, iar noi conținem cu toții, în mod subtil, conștiința transformării noastre ca oameni ce au avut șansa de-a sta mai mult față-n față cu sine și de a face pace cu ei înșiși”, a adăugat actorul.

1.109.076 de cazuri de coronavirus în România

Alte 2.033 cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore pe teritoriul țării noastre. În ultima zi au fost raportate 26 de decese. În total, de la debutul pandemiei în România și până astăzi, 7 septembrie 2021, au fost înregistrate 1.109.076 de cazuri. 1.059.637 de pacienți au fost declarați vindecați. Până astăzi, 34.762 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 3.527. Dintre acestea, 426 sunt internate la terapie intensivă. Din totalul pacienților internați, 101 sunt minori, 95 fiind internați în secții și 6 la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 9.195.354 de teste RT-PCR și 2.566.396 de teste rapide antigenice. Pe teritoriul României, 11.513 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 3.177 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 53.748 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 76 de persoane.

citește și...