Claudia Pavel, dezvăluiri din viața personală. ”Niciodată n-am visat la ziua nunții”

18.08.2022, 17:09
Claudia Pavel, dezvăluiri din viața personală. ”Niciodată n-am visat la ziua nunții”
Claudia Pavel, dezvăluiri din viața personală

Cântăreața Claudia Pavel, alias Cream, a făcut dezvăluiri din viața sa personală. Vedeta, în vârstă de 37 de ani, a mărturisit, la o emisiune de televiziune, că în prezent nu este implicată în nicio relație sentimentală. De asemenea, artista a vorbit și despre căsătorie. ”Niciodată n-am visat la ziua nunții”, a declarat aceasta.

Claudia Pavel, alias Cream, este una dintre cele mai sexy vedete de pe scena muzicală din România. La vârsta de 15 ani, Claudia Pavel și-a făcut debutul pe scena muzicală din România alături de grupul Candy. Ulterior, Claudia Pavel  a decis să se îndrepte către o carieră solo și s-a lansat sub titulatura “Cream” în anul 2002. În plan personal, Claudia Pavel este mama unui băiețel care se numește Noah.

Prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Claudia Pavel a făcut mărturisiri din viața sa personală. Cântăreața a afirmat că în prezent nu este implicată în nicio relație sentimentală. ”În momentul de față sunt liberă, așa cum voi fi întotdeauna. Cred în iubire, dar nu are nicio legătură cu lipsirea de libertate”, a declarat aceasta.

Claudia Pavel, dezvăluiri din viața personală. ”Am fost convinsă că eu voi fi genul de carieristă care va înfia”

”Păi eu m-am așezat la casa mea când am rămas gravidă cu băiețelul meu. Cred că nu există un termen. Fiecare are drumul lui în viață, carma lui, destinul lui. Eu, de exemplu, mi-am dorit pentru prima oară un copil exact cu câteva luni înainte să se nască fiul meu. Până atunci am fost convinsă că eu voi fi genul de carieristă care va înfia”, a mai declarat Claudia Pavel la emisiunea respectivă.

 

Întrebată dacă a fost vreodată presată de părinți sau de apropiați să se căsătorească, Claudia Pavel a răspuns: ”Nu, nu, părinții mei sunt exact opusul. Lucrul pe care l-am auzit mereu de la mama a fost: „Mamă, tu să te duci la școală, să ai cariera ta, să fii pe picioarele tale. Când ai vrut să închizi ușa mamă, o închizi”. Eu cam în stilul ăsta am fost crescută. (…) În momentul în care ai un copil, tu ca femeie trebuie să fii 100% sigură că poți să-l crești singură. Niciodată n-am visat la ziua nunții. Încă nu visez. Nu cred că este nimic în neregulă. Fiecare vine pe lumea asta cu un scop, cu o menire. Este ok să nu faci copii, este ok să nu te măriți. Este în regulă să faci ceea ce te face pe tine fericit”.

 

citește și...