Claudia Pavel, detalii din viața sentimentală. ”Nu sunt vremuri de început o relație”

02.04.2021, 13:46
Claudia Pavel, detalii din viața sentimentală. ”Nu sunt vremuri de început o relație”
Claudia Pavel, detalii din viața sentimentală. ”Nu sunt vremuri de început o relație”

Claudia Pavel, alias Cream, a făcut declarații despre viața sa sentimentală la o emisiune de televiziune.

La vârsta de 15 ani, Claudia Pavel și-a făcut debutul pe scena muzicală din România alături de grupul Candy. Ulterior, Claudia Pavel  a decis să se îndrepte către o carieră solo și s-a lansat sub titulatura “Cream” în anul 2002. În plan personal, Claudia Pavel este mama unui băiețel care se numește Noah.

Claudia Pavel a vorbit despre viața sa sentimentală la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Claudia Pavel, detalii din viața sentimentală. ”Eu nu am zis că sunt singură, sunt doar liberă”

Cântăreața Claudia Pavel a afirmat că nu este singură, ci că este doar liberă. De asemenea, aceasta a mai afirmat că în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus nu este tocmai una potrivită pentru a începe o relație amoroasă.

„Eu nu am zis că sunt singură, sunt doar liberă, ceea ce este minunat. Este o exprimare foarte greșită. Timpul este foarte important, și să i-l oferi cuiva care nu merită, nu este ok. Eu iubesc bărbații, îmi place să petrec timp cu ei, dar nu sunt o prioritate. Nici condițiile actuale nu ne ajută. Când te vezi cu unul, trebuie să îi faci testul de Covid. Nu sunt vremuri de început de relație. Dacă știi să îți faci viața frumoasă, ți-o faci, indiferent de situație. Important este să nu îți cauți belele”, a declarat Claudia Pavel, potrivit spynews.ro.

„Momentul în care e să se întâmple, lucrurile se așează foarte natural. Eu sunt foarte asumata. Dacă chiar voiam să mă căsătoresc, crezi că nu reușeam? Nu știi ce îți rezervă viața. Poate azi vorbesc prostii și mâine mă îndrăgostesc lulea”, a mai spus cântăreața.

citește și...