Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat după ce Gabi Bădălău ar fi amenințat-o că îi ia copiii

25.08.2020, 18:03
Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat după ce Gabi Bădălău ar fi amenințat-o că îi ia copiii
Claudia Pătrășcanu suferă enorm în urma divorțului de tatăl micuților săi, Gabi Bădălau! Vedeta este în plin proces de custodie pentru cei doi băieți pe care îi are cu Gabi Bădălau, actualul partener al Danielei Crudu.

În prezent, copiii se află acasă la solistă, însă Claudia Pătrășcanu a mărturisit că primește zilnic amenințări.

Claudia Pătrășcanu susține că fostul soț ar fi amenințat-o că îi va lua copiii și a răbufnit pe rețelele de socializare. Artista a scris un mesaj dur pe Facebook.

Claudia Pătrășcanu, un nou mesaj dur la adresa fostului soț

‘Nimeni și nimic nu poate să-i ia de lângă mine… chiar dacă direct și indirect primesc mesaje în care sunt amenințată de acest lucru! Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii.

Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei, dar… Nu înțeleg de ce atâta presiune și răzbunare asupra mea?! Sunt mama copiilor lui și cu asta spun tot! Sunt convinsă că în țara aceasta încă se poate face dreptate, că sunt oameni cu suflet și cu conștiință și vor decide corect viața a doi copii care nu vor să fie luați de lângă mama lor! Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credință și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvolta frumos!

Celor care mă simpatizați de ani buni, vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele dumneavoastră și pentru toate aprecierile de-a lungul timpului. Știu că răbdarea și credința ne ajută în orice situație și las totul în mâinile Domnului!’, a fost mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat din cauza Danielei Crudu

Gabi Bădălău ar fi divorțat de Claudia Pătrășcanu din cauza Cruduței.

‘Claudia a simțit ceva, mai ales că i s-a spus că fosta ei colegă din Antena ar avea ceva de-a face cu Bădălău. El nu a recunoscut nimic, pe atunci, dar tot la divorț s-a ajuns, atunci când Claudia Pătrășcanu a anunțat că nu mai supotă relațiile extraconjugale ale soțului ei’, au mai declarat apropiații.

Solista l-a acuzat pe Gabi Bădălău că a înșelat-o și umilit-o în repetate rânduri.

‘Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebată “cum de nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu tatăl copiilor mei?! Și de ce vreau instanță?! Oameni buni … Eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri!!! Tatăl lor este cel care a decis că-și dorește că divorțul nostru să aibă loc prin instanță!

De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanțele pe care și le petrece cu diverse “doamne” , îmi trimite mesaje de amenințare și intimidare, că instanța va decide în favoarea lui! Mă întreb și eu, cum probabil că vă întrebați și mulți dintre voi care citiți aceste rânduri acum, cum știe el deja ce va decide instanța???’, a fost mesajul scris de vedetă pe rețelele de socializare.

 

 

citește și...