Claudia Pătrășcanu, despre perioada grea prin care a trecut. ”Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel”

06.10.2020, 12:48
Claudia Pătrășcanu, despre perioada grea prin care a trecut. ”Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel”
Claudia Pătrășcanu, despre perioada grea prin care a trecut. ”Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel”

Cântăreața Claudia Pătrășcanu a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut după separarea de Gabi Bădălău, cel împreună cu care are doi copii.

Claudia Pătrășcanu a fost căsătorită cu Gabi Bădălău, de care însă s-a separat. Din căsnicia ei au rezultat doi copii, Nicholas şi Gabriel. Artista a luat viața de la capăt, însă nu a uitat de momentele extrem de grele prin care a trecut după separare.

”M-am mutat din Bucureşti la Constanţa, la casa mea din Agigea. Copiii se bucură, aici, de copilărie adevărată, nu mai răcesc aşa des, nu îmi cer să mergem la Bucureşti. Vreau să le arăt cum e viaţa normală, vreau să trăiască bucuria simplă, să fie fericiţi. Este un stres pentru mine faptul că mai avem înfăţişări la divorţ, e o situaţie neplăcută, dar cu răbdare, toate vin şi trec. M-am refăcut şi vreau să uit trecutul, care nu a fost tocmai spectaculos, cel puţin nu în ultima perioadă”, a spus artista pentru okmagazine.ro.

”Am renunţat să-mi fac visuri, mai ales după ce am trecut prin trauma asta a despărţirii. Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi şi să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi. Nu-mi imaginam oricum că la 40 de ani o să fiu mamă singură, dată afară din casă cu doi copii şi dezamăgită. Dar nici nu mi-a plăcut să visez pentru a nu avea dezamăgiri”, a adăugat Claudia Pătrășcanu.

Solista a afirmat că nu a ajuns niciodată în pragul disperării, nici măcar când a fost dată afară din casă.

”Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată”, a completat ea.

Cum percep copiii situația dintre Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț

Claudia Pătrășcanu a dat detalii și despre cum percep cei doi copii situația dintre ea și fostul partener de viață.

”Eu încerc să discut cu ei, ştiu că trebuie să vină tatăl lor să îi ia la două weekenduri, mă şi întreabă cât stau plecaţi, s-au obişnuit cumva. Le-am explicat că mami şi tati s-au separat, dar că îi iubesc la fel de mult în continuare. La început, Gabriel m-a întrebat de ce nu mai locuim în casa în care s-au născut şi fiind prea mici, le-am zis că tati renovează casa, deoarece era prea brusc totul. Iar când a mers în vizită la el mi-a zis că nu a renovat nimic, casa e identică.

Dar nu vreau să-i cresc în minciună, le voi spune adevărul la momentul potrivit. Eu detest minciuna şi i-am spus şi lui Gabi că accept adevărul, indiferent cât ar fi de dureros. Chiar şi atunci când eram împreună şi şi-a făcut o relaţie bazată pe iubire, căci era îndrăgostit de altă femeie, preferam să vină ca un bărbat asumat şi să-mi spună. Dar a preferat să mă mintă în faţă, eu ştiind adevărul adevărat”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.

citește și...