Claudia Pătrășcanu, replici acide la adresa Biancăi Drăgușanu: ‘O desfrânată ieftină’

06.03.2021, 09:47
Claudia Pătrășcanu, replici acide la adresa Biancăi Drăgușanu: 'O desfrânată ieftină'
Claudia Pătrășcanu, replici acide la adresa Biancăi Drăgușanu: 'O desfrânată ieftină'

Claudia Pătrășcanu continuă scandalul cu Bianca Drăgușanu, iubita lui Gabi Bădălău! După ce s-a întâlnit iar cu tatăl copiilor săi la tribunal, artista a fost invitată în emisiunea “La Măruță”, de la PRO TV. 

Claudia Pătrășcanu nu s-a putut abține și a atacat-o dur pe Bianca Drăgușanu la rubrica „Spui tot sau îți va lua gura foc”.

În plus, Cătălin Măruță a rugat-o pe Claudia Pătrășcanu să o caracterize pe blondină, care cu siguranță nu îi vor pica foarte bine blondinei.

Claudia Pătrășcanu, atac dur la Bianca

”Desfrânată, exemplu negativ, falsă și ieftină”, a spus Claudia Pătrășcanu, la PRO TV.

Mai mult de atât, solista nu a ezitat și l-a făcut ‘ipocrit’ pe Gabi Bădălău și ‘afonă’ pe Daniela Crudu. Claudia Pătrășcanu le-a dat în vileag și pe trei dintre amantele soțului său.

„Mi-a zis că a fost cu Diana Munteanu și Daniela Crudu. Cu Crudu a continuat și după ce a fost cu mine, dar și în timpul căsniciei. Și a mai fost șiCristina Bădănoiu, ultima lui amantă. El venea și-mi spunea chiar în timpul căsniciei că a fost cu ele”, a mai spus Claudia, la Pro TV.

La auzul veștii că interpreta a făcut-o “ desfrânată” și “ieftină“, Bianca Drăgușanu i-a dat și ea o replică usturătoare Claudiei Pătrășanu.

“Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea.

A zis totul despre ea, nu despre mine. Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu sau îi fac cadou niște bani. Mie îmi merge bine cu banii. Eu apar la tv sau în public să vorbesc despre afacerile mele şi despre familia mea, nu să jignesc alte femei. Iar ea, din păcate, are o anumită vârstă şi nu ştie decât să îşi facă copiii şi familia de ruşine. Îi plătesc şi un psihiatru, dacă vrea”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

citește și...