Ce ofertă de nerefuzat a primit Claudia Pătrășcanu de la ‘Survivor’! Suma impresionantă pe care ar urma să o primească solista

24.02.2021, 14:43
Ce ofertă de nerefuzat a primit Claudia Pătrășcanu de la 'Survivor'! Suma impresionantă pe care ar urma să o primească solista
Ce ofertă de nerefuzat a primit Claudia Pătrășcanu de la 'Survivor'! Suma impresionantă pe care ar urma să o primească solista

Pe rețelele de socializare, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că a primit o ofertă din partea producătorilor de la “Survivor România” de a participa la show.

Tot în cadrul aceleiași postări, bruneta afirma că nu poate accepta oferta momentan, din cauza procesului pe care îl are cu tatăl copiilor săi, Gabi Bădălău. Însă lucrurile s-au schimbat radical.

Claudia Pătrășcanu ar vrea să meargă la ‘Survivor’

Marți seară, 23 februarie, Gabi Bădălău a anunțat, în cadrul emisiunii “Xtra Night Show“, de la Antena Stars, că soția lui ar vrea să accepte oferta venită din partea celor de la “Survivor România”. Mai mult de atât, solista ar urma să primească un onorariu uriaș, aproximativ 20.000 de euro.

“M-au contactat în seara asta de la Survivor, am primit o ofertă. Și acest lucru este pentru tine o răzbunare? Sunt convinsă că copiii vor fi mândri de mine, acolo merg pentru copii. Sper să nu-mi faci viața un calvar . Trebuie să muncesc, acolo nu voi avea acces la telefon. Tu va trebui să ții legătura cu copiii frecvent, nu ca până acum”, i-a transmis Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău printr-un mesaj.

Bianca Drăgușanu, mesaj acid la adresa Claudiei Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa Claudiei Pătrășcanu, soția lui Gabi Bădălău.

În urmă cu câteva zile, artista a mărturisit că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au făcut gesturi indecente în preajma micuților săi.

„Asta are foarte mult timp liber. În afară de faptul că se bate cu pumnii în piept să e mamă de copil și scriitoare, ea nu știe să facă nimic altceva. Sau eu nu știu altceva. Și eu sunt mamă de copil, și tot de 4 ani. Eu, nici Gabi, nu am pus copii într-o ipostază compromițătoare. Ea minte ca să facă show.

De doi ani vorbește singură. Să ajungi să spui lucrurile astea…Doamne ferește. Mai ales în contextul în care ea îmi dă mie mesaje, romane, în care mă perie și nu știe cum să mă mai pupe și pe-o parte și pe alta, iar pe de altă parte mă vorbește de rău. Are dublă personalitate. Îmi spune multe, printre care mă avertizează pe mine cât de rău este el. Războiul ăsta nu e războiul meu, dar văd că nu mai are cu ce să apară, că altfel nu o bagă nimeni în seamă”, a declarat vedeta la ”XNS”.

citește și...