Lovitură dură pentru Claudia Pătrășcanu! Ce au decis magistrații în cazul testului antidrog al lui Gabi Bădălău

26.02.2021, 10:58
Lovitură dură pentru Claudia Pătrășcanu! Ce au decis magistrații în cazul testului antidrog al lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu duce o luptă dură cu Gabi Bădălău, tatăl băieților săi. Din păcate, solista a bifat și prima înfrângere în războiul cu afaceristul. 

În urmă cu ceva timp, artista a cerut judecătorilor să anuleze dreptul lui Gabi Bădălău de a-și mai vizita copii, datorită faptului că acesta ar fi consumator de droguri.

Claudia Pătrășcanu a cerut în repetate rânduri ca Gabi Bădălău să-și facă testul antidrog din firul de păr. Aceasta și-a acuzat soțul că ar consuma substanțe ilegale, iar cei mici nu ar fi în siguranță cu el.

Cererea Claudiei Pătrășcanu a fost respinsă

Cererea Claudiei a fost respinsă de instanță, însă interpreta are drept la apel în cinci zile, se arată într-un comunicat remis de Judecătoria sectorului 6. Documentul respectiv a fost făcut public de Gabi Bădălău, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Până acum, Gabi Bădălău a făcut două teste antidrog, ambele ieșind negative, spre nemulțumirea Claudiei Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a anunțat pe contul de socializare că a primit oferta de a participa la Survivor România 2021.

Pentru prestația ei de la „Survivor”, Claudia Pătrășcanu ar urma să primească un onorariu de 20.000 de euro, potrivit Click.

„M-au contactat în seara asta de la Survivor, am primit o ofertă. Și acest lucru este pentru tine o răzbunare? Sunt convinsă că copiii vor fi mândri de mine, acolo merg pentru copii. Sper să nu-mi faci viața un calvar . Trebuie să muncesc, acolo nu voi avea acces la telefon. Tu va trebui să ții legătura cu copiii frecvent, nu ca până acum”, i-a transmis Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău printr-un mesaj.

„Foarte bine, du-te!”, i-a răspuns Gabi Claudiei.