Claudia Pătrășcanu, noi dezvăluiri șocante despre Gabi Bădălău! Ce se întâmpla în familia fostului soț

12.12.2020, 10:27
Claudia Pătrășcanu, noi dezvăluiri șocante despre Gabi Bădălău! Ce se întâmpla în familia fostului soț
Claudia Pătrășcanu, noi dezvăluiri șocante despre Gabi Bădălău! Ce se întâmpla în familia fostului soț

Claudia Pătrășcanu continuă seria dezvăluirilor șocante despre fostul ei soț, Gabi Bădălău. În urmă cu două zile, aceștia au avut o nouă înfățișare la tribunal.

De data aceasta, a fost audiată martora lui Bădălău, adică menajera. În plus, magistrații au decis să îl pună pe bărbat să facă testul anti-drog.

Claudia Pătrășcanu a fost dată afară de la proces

La finalul procesului, Claudia Pătrășcanu a tunat și fulgerat, mărturisind că i se fac nedreptăţi din cauza influenţei pe care o are tatăl acestuia, Niculae Bădălău. Artista a fost dată afară din sala de judecată.

‘Procesul de ieri a început prin audierea martorei lui, care la intrarea în sala a fost pusă sa jure cu mâna pe Biblie şi în loc sa spună: “aşa să-mi ajute Dzeu”, a spus “aşa să mă ierte Dzeu” …. bineînţeles că am făcut o observaţie către doamna preşedinta pentru ceea ce a spus martora şi am fost dată afară din sală 40 de minute.

Bineînţeles că martora mincinoasă, menajera care este plătită de familia Bădălău să-mi facă rău, pe care am tratat-o impecabil şi pe care niciodată nu am deranjat-o, a plecat satisfacută de răul pe care l-a făcut şi că nu a mai fost pusă încă o dată să jure corect pe Sfânta Biblie’, a scris Claudia Pătrăşcanu pe pagina sa de Facebook.

Ce acuzații aduce familiei lui Gabi Bădălău

În plus, solista a susținut că a adus probe grele la dosar împotriva lui Gabi Bădălău, însă nu au fost luate în seamă. Doar solicitarea testului anti-drog a fost acceptată. Cu toate acestea, artista a făcut dezvăluiri șocante pe rețelele de socializare despre tatăl lui Gabi Bădălău.

‘Unde va fi trimis băiatul să-şi facă testul drogurilor, bunicule? Tot la relaţiile de baza pe care vi le-aţi format datorită sacoşele de bani pe care fiul dv le aducea în casă şi pentru care tremuram de frică? Unde îl veţi trimite pe odorul pentru care i-aţi plătit zeci de mii euro la cămătari în procese penale cu furt de maşini, cu anturaje dubioase, bunica (mama) care datorită dv a ajuns sa facă toate aceste nenorociri pentru care îi luaţi apărarea în loc să-l duceţi pe un drum bun?! Dacă aţi uitat, vă readuc eu aminte când aţi plătit cu bani grei un martor mincinos în procesul cu furt de maşini în care era implicat şi fiul dar pentru care l-aţi scos basma curată, iar alţii stau şi zac în închisoare datorită unei mărturii mincinoase”, a mai scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook.

citește și...