Claudia Pătrășcanu, reacții acide la adresa relației lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu. ‘El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este’

12.02.2021, 13:58
Claudia Pătrășcanu, reacții acide la adresa relației lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu. 'El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este'
Claudia Pătrășcanu, reacții acide la adresa relației lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de iubire. În vreme ce blondina nu a recunoscut că este împreună cu afaceristul, bărbatul a dat cărțile pe față și a dezvăluit că se iubește cu fosta soție a lui Alex Bodi.

În emisiunea ‘Xtra Night Show’, Gabi Bădălău a negat că s-ar fi despărțit de Bianca Drăgușanu, după ce a fost surprins distrându-se la club cu trei femei, pe care le-a condus apoi la el acasă.

Gabi Bădălău a confirmat relația cu Bianca Drăgușanu

‘Nu există nici o despărțire. Nu s-a despărțit nimeni, nu a murit nimeni, relațiile dintre mine și Bianca sunt civilizate. Bianca e o fată foarte mișto, suntem prieteni. Da, am fost la club, m-am întors cu vecinele mele, le-am condus acasă. Stau pe palier cu mine fetele. Bianca avea mașina la aeroport, dacă îmi cerea, mă duceam s-o iau. Nu există capricii, între noi totul e perfect. Totul se întâmplă cu un scop. Da, am o poveste dragoste cu Bianca’, a declarat Gabi Bădălău, pentru Xtra Night Show, la Antena Stars.

În schimb, soția lui Gabi Bădălău, Caudia Pătrășcanu, a avut o reacție acidă la adresa acestuia, după ce a auzit că a ieșit în oraș cu trei femei, deși este într-o relație cu Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu: ‘El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este’

‘Este viaţa lui. Adică, el ştie foarte bine ce face. Adică, e vaccinat, ştiţi vorba aceea. Doar că, într-un timp atât de scurt… vă daţi seama că mă gândesc doar la copii în momentul acesta. Copiii au început să crească, văd tot felul de lucruri. Ar trebui să se gândească şi el un pic mai mult la băieţii noştri căci este vorba doar de educaţia pe care, noi, părinţii, le-o dăm. Mi se pare un pic ruşinos şi mai târziu va trebui să le dăm explicaţii copiilor şi nu ştiu ce le vom spune. Cât despre viaţa lui sau a noastră, fiecare face ce vrea. Şi atunci, ce pot să spun eu?’, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să ştiţi. Din tot ce face el, nu mă surprinde şi plus de asta avem două vieţi separate. De un an şi jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă daţi seama că eu, ca mamă, nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi. Vreau să mă privesc pe mine în oglindă şi să fiu mulţumită de mine. Cât despre el, chiar nu mă interesează. Nu am ce să comentez din acest punct de vedere al vieţii lui private. Noi nu mai suntem căsătoriţi. Singurul lucru la care ar trebui să se gândească şi la care să fie mai atent şi mai rezervat sunt copiii’, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

citește și...