Claudia Pătrășcanu a recunoscut că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu! Ce a dezvaluit despre iubita lui Gabi Bădălău

27.01.2021, 09:01
Claudia Pătrășcanu a recunoscut că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu! Ce a dezvaluit despre iubita lui Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu a recunoscut că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se războiesc prin tribunale pentru divorț și custodia copiilor.

Surpriză, însă! Zilele trecute, cei doi soți s-au întâlnit pentru ziua de naștere a fiului lor cel mic. Deși toată lumea credea că au făcut pace, iată că lucrurile stau cu totul altfel.

Solista este hotărâtă să meargă mai departe cu procesul de custodie, însă a mărturisit că soțul ei nu-și dorește ca ei să rămână prieteni.

Claudia Pătrășcanu nu s-a împăcat cu Gabi Bădălău

‘Am fost împreună la ziua lui Nicholas doar pentru copiii noștri. Îi doresc lui Gabi să fie fericit cu cine își dorește. Fiecare avem viața noastră și trebuie să ne respectăm. El a fost cel care nu și-a respectat căsnicia. Am făcut o greșeală că l-am iertat în timpul căsniciei noastre. Eu nu sunt o femeie care sa stea prin cafenele, cluburi. Eu sunt o familistă. Eu pe Gabi l-am iertat demult ca om. Nu se mai pune problema de împăcare, îmi doresc să fim prieteni pentru copiii noștri. Dar după cum se vede, încă ne războim prin instanțe’, a declarat Claudia la Antena Stars.

Cât despre actuala iubită a lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu, Claudia a recunoscut că i-a trimis anumite mesaje blondinei, însă nicidecum unele urâte.

‘Într-adevăr, i-am trimis mesaje Biancăi, dar erau niște mesaje foarte ok. Și Bianca a spus despre mine că am o educație frumoasă. Gabi a venit cu șoferul la munte. Putea sa vină și cu Bianca. La un moment dat va trebui să acceptăm persoanele din viața noastră. Nu cred ca ar fi venit, totuși, Gabi cu Bianca la munte, i-ar fi deranjat pe copii’, a mai spus Claudia la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, despre amanta lui Gabi Bădălău

‘După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras. Părinții lui nu au vrut!’, a tunat și fulgerat Claudia Pătrășcanu, la emisiunea ‘Xtra Night Show’.

citește și...