Claudia Pătrășcanu, la auzul veștii că Bianca Drăgușanu se mărită cu Gabi Bădălău. ‘Nu vreau mila nimănui’

20.01.2021, 12:44
Claudia Pătrășcanu, la auzul veștii că Bianca Drăgușanu se mărită cu Gabi Bădălău. 'Nu vreau mila nimănui'
Claudia Pătrășcanu, la auzul veștii că Bianca Drăgușanu se mărită cu Gabi Bădălău. 'Nu vreau mila nimănui'

Bianca Drăgușanu a recunoscut că are o relație amoroasă cu Gabi Bădălău! Blondina a dezvăluit că iubește din nou și că este mai fericită ca niciodată. În plus, ea nu exclude să se căsătorească cu tânărul afacerist.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întors recent dintr-o vacanță exotică în Maldive. Fosta prezentatoare tv a povestit cum a decurs perioada petrecută în Maldive, alături de Gabi Bădălău.

Dezvăluirile făcute de fosta iubită a lui Alex Bodi au deranjat-o enorm pe Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu se iubește cu Gabi Bădălău

‘Eu imi permit orice fel de vacanta si am fost singura in Dubai in vacanta. De acolo am plecat cu cineva in Maldive. Sunt unii care arata si se bat cu pumnul in piept ca sunt fericiti si de fapt e la fentă si sunt unii care se iubesc si sunt fericiti si nu vor sa se expuna. Sunt fericită si starea mi-o induc singura. Ca mai exista cineva in viata mea care ma face fericita, asta e adevarat. Traiesc viata pe care o merit si pe care mi-am dorit intotdeauna. Sunt un om care face ce simte. Eu nu vreau sa vorbesc despre partenerul din viata mea, vrea sa vorbesc despre mine.

Sunt implinita. Am un copil sanatos, o afacere care functioneaza și viata mea merge in directia in care trebuie. Da, ma marit… cândva. A treia oara e cu noroc. Am avut o căsătorie fericită din care am un copil minunat, am avut o alta casatorie, iar acum e clar ca o sa ma marit. A treia oara va fi cu noroc. In sufletul meu imi era foarte dor să fiu linistita’, a explicat Bianca Drăgușanu, la ‘Teo Show’.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație de aproximativ două luni. Deși au planuri de căsătorie, divorțul lui Gabi de artista Claudia Pătrășcanu îi împiedică să meargă mai departe.

Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce Bianca Drăgușanu a confirmat că se mărită iar

Pe contul ei de Instagram, Claudia Pătrășcanu a scris un mesaj acid după ce a auzit că Bianca Drăgușanu se mărită cu Gabi Bădălău. Solista a precizat că își dorește doar să obțină custodia celor doi copii pe care îi are cu afaceristul.

‘Nu contează câtă lume crede în povestea mea, nu vreau mila nimănui, nici ajutorul financiar, nici să văd oameni care-și dau cu părerea când nimeni nu știe ce am trăit eu în toți acești ani de căsnicie.

Atâta timp cât am două picioare, două mâini, coloană vertebrală, demnitate și iubire necondiționată pentru copiii mei, pot face orice singura pentru ei, exact cum am făcut și până acum. O fi el Gabi Bădălău, dar eu sunt Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui pentru care eu lupt.

Lupt pentru educația lor, pentru drepturile lor și pentru ca ei să crească lângă mamă, căci «tatăl» ați văzut cât timp are pentru ei?! Sprijin toate mamele singure, mame aruncate în stradă, abuzate emoțional, batjocorite, mame care dau viața unor copii trimiși de Dumnezeu’, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

citește și...