Claudia Pătrășcanu, în război cu Adriana Bahmuțeanu! Și-au aruncat cuvinte dure, în direct: ‘Cine este ea să mă judece pe mine?’

20.02.2021, 13:17
Claudia Pătrășcanu, în război cu Adriana Bahmuțeanu! Și-au aruncat cuvinte dure, în direct: 'Cine este ea să mă judece pe mine?'
Claudia Pătrășcanu, în război cu Adriana Bahmuțeanu! Și-au aruncat cuvinte dure, în direct: 'Cine este ea să mă judece pe mine?'

Claudia Pătrășcanu a avut un schimb dur de replici cu Adriana Bahmuțeanu, vineri seară (19 februarie), în emisiunea ‘Xtra Night Show’, de la Antena Stars.

Fosta soție a lui Prigoană a fost invitată de Dan Capatos în calitate de invitat, iar artista a avut o intervenție telefonică în emisiune.

Claudia Pătrășcanu s-a luat de Adriana Bahmuțeanu, la tv

Cele două vedete și-au aruncat cuvinte grele, iar Claudia Pătrășcanu a închis telefonul, în direct. Tot conflictul a început, după ce Adriana Bahmuțeanu a încercat să o sfătuiască pe solistă ce anume să facă în scandalul cu Gabi Bădălău.

Enervată de ‘sfaturile’ brunetei, Claudia Pătrășcanu a adus aminte de situația Adrianei, care, în urmă cu câțiva ani, se războia crunt cu tatăl copiilor săi, Siliviu Prigoană.

„Adriana este în situația în care își dă cu părerea, însă acum câtțiva ani era pe aceeași canapea și era o femeie supărată, tristă, o mamă disperată. Te întreb Adriana, unde sunt copiii tăi acum?”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Adriana Bahmuțeanu, criză de nervi în direct

citește și...