Claudia Pătrășcanu: ‘Gabi a cheltuit 200.000 de euro cu amanta. A zis că se aruncă de pe pod pentru ea’

23.01.2021, 16:51
Claudia Pătrășcanu: 'Gabi a cheltuit 200.000 de euro cu amanta. A zis că se aruncă de pe pod pentru ea'
Claudia Pătrășcanu: 'Gabi a cheltuit 200.000 de euro cu amanta'

Claudia Pătrășcanu nu-l ‘slăbește’ deloc pe tatăl fiilor săi, Gabi Bădălău! Solista a făcut noi dezvăluiri despre procesul de divorț, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars. 

Claudia Pătrășcanu a continuat seria destăinurilor șocante despre soțul ei, Gabi Bădălău. Ea a mărturisit că are tot dreptul să ceară bani de la Gabi Bădălău, ținând cont că el cheltuie sume enorme cu amantele.

Vineri seară, 22 ianuarie, Gabi Bădălău a prezentat actele care demonstrează ce pretenții financiare are Claudia Pătrășcanu la partaj.

Claudia Pătrășcanu, despre amanta lui Gabi Bădălău

Potrivit declarațiilor acestuia, artista a cerut o casă pe un teren în Corbeanca, o mașină și 10.000 de euro lunar pentru ambii copii. Într-o intervenție telefonică în emisiunea de la Antena Stars, interpreta a explicat de ce i-a solicitat soțului său o sumă atât de mare.

‘După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras. Părinții lui nu au vrut!’, a tunat și fulgerat Claudia Pătrășcanu.

Ce a spus despre părinții lui Gabi Bădălău

Claudia a precizat că Gabi Bădălău a cheltuit mai bine de 200.000 de euro cu cea cu care o înșela atunci și chiar le-ar fi spus părinților săi că s-ar arunca de pe un pod pentru femeia respectivă.

Mama lui i-a zis într-un mesaj: nu vreau să-i dai nimic! Asta a fost o strategie a familiei, ca să mă discrediteze că eu cer bani! Acum va stabili instanța! Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Părinții lui nu au vrut să dea banii, iar domnul Bădălău senior știa de amanta fiului lui, pentru că a cunoscut-o la el în birou. Gabi le-a zis părinților lui că el se aruncă de pe pod pentru amanta lui. Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!”, a declarat Claudia Pătrășcanu vineri seara, în emisiunea ‘Xtra Night Show’.

citește și...