Mătușa lui Gabi Bădălău, acuzații dure la adresa Claudiei Pătrășcanu. ‘Mama ei stătea cu copiii plătită’

23.01.2021, 10:22
Mătușa lui Gabi Bădălău, acuzații dure la adresa Claudiei Pătrășcanu. 'Mama ei stătea cu copiii plătită'
Mătușa lui Gabi Bădălău, acuzații dure la adresa Claudiei Pătrășcanu. 'Mama ei stătea cu copiii plătită'

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă! Membrii familiei lui Gabi Bădălău au ieșit la atac, după ce solista a făcut acuzații foarte grave la adresa soacrei sale. 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află în plin proces de divorț, dar nu contenesc să-și arunce acuzații unul altuia. Zilele trecute, la ieșirea de la judecătorie, artista a mărturisit că mama lui Gabi Bădălău că i-ar fi luat banii câștigați în concerte.

În cadrul emisiunii ‘Xtra Night Show’, apropiații familiei lui Gabi Bădălău au dezvăluit că tatăl său, Niculae Bădălău, ar fi avut o ieșire nervoasă după afirmațiile defăimătoare făcute de Claudia Pătrășcanu.

Mătușa lui Gabi Bădălău sare la gâtul Claudiei Pătrășcanu

În plus, Niculae Bădălău intenționează să vorbească cu avocații fiului să-i facă plângere penală Claudiei Pătrășcanu pentru violarea corespondenței.

Mătușa lui Gabi Bădălău a rupt tăcerea și a făcut dezvăluiri șocante la adresa Claudiei Pătrășcanu. Cerasela Tudor a specificat că mama solistei stătea cu nepoții ei și era plătită pentru acest lucru.

‘Mama ei stătea cu copiii plătită. Soacra ei îi dădea mamei ei 25 de milioane ca să stea cu nepoții ei. Claudia nu a fost dată afară. Această femeie se dă drept credincioasă și își blestema soacra. Ea a fost ținută în puf, ca o regină. Cumnata mea nu făcea diferențe între ea și fata ei. Gabi i-a aranjat casa Claudiei de la Agigea și a mamei sale. Și mormântul tatălui ei i l-a făcut. Ea cânta pe 500 de euro, cum să-i fure soacră-sa banii ăștia? Că jumătate se duceau pe mașină, pe hair-stiliști. Claudia e bipolară, dacă nu ești de acord cu ea, nu mai vorbește cu tine, te blesteamă. Nicu (n.r. Nicolae Bădălău) e oripilat de ce se întâmplă. Claudia a ajuns să le trimită mesaje cu injurii’, a spus Cerasela Tudor, la Xtra Night Show.

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa soacrei

Joi, 21 ianuarie, după înfățișarea de la Judecătoria Sectorului 6, Claudia Pătrășcanu a atacat-o pe mama lui Gabi Bădălău, despre care a spus că îi cheltuia toți banii câștigați la concerte.

‘Voi demonstra că avem un contract de mediere unde am stabilit niște lucruri pentru binele copiilor. În primele șase luni, eu nu am primit nici un ban de la el. El mi-a cerut 50.000 de euro, patul și mobila unde dorm copiii, mie, mama copiilor lui. Vreau banii mei din garsoniera pe care am vândut-o! Banii de la nunta mea. Această femeie, mama lui Gabi Bădălău, venea și-mi lua banii. Mi s-a luat tot, m-au aruncat în stradă. Eu când l-am cunoscut pe Gabi, în 2014, era falit, eu aveam apartament, mașină. Le-am vândut. Bădălău juca la cazino banii mei de chirie din apartament!’, a mai spus Pătrășcanu, la Antena Stars.

citește și...