Andreea Bănică, citată ca martor în procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. ‘A fost dată afară din casă. Plângea în hohote’

21.01.2021, 17:37
Andreea Bănică, citată ca martor în procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. 'A fost dată afară din casă. Plângea în hohote'
Andreea Bănică, citată ca martor în procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. 'Ea suferea de un an de zile'

Joi, 21 ianuarie, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut o nouă înfățișare la tribunal! Cei doi soți se luptă pentru custodia celor doi copii pe care aceștia îi au împreună.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău capătă proporții nemaivăzute! De data aceasta, au fost audiați martorii Claudiei Pătrășcanu.

Martora lui Gabi Bădălău, menajera lui, se află în carantină. Următorul termen a fost stabilit pentru luna martie 2021.

Andreea Bănică, despre coșmarul Claudiei Pătrășcanu

Din partea Claudiei Pătrășcanu a fost citată ca martor Andreea Bănică. În fața judecătorilor, solista a povestit coșmarul prin care a trecut prietena ei, Claudia, cât timp a locuit în casa lui Gabi Bădălău.

Andreea Bănică a declarat că amica ei a fost dată afară din casă cu tot cu copii, iar ea a mers să o ajute.

‘O cunosc de o viață pe Claudia, eu am luat-o de acasă atunci când a fost dată afară din casă. Mi-ar fi plăcut să fiu lăsată să vorbesc mai mult în sala de judecată. Susțin toate mamele din lumea asta, țin mult la acești copii, de aceea am venit azi aici. Știu ce înseamnă să nu ai copiii lângă tine, sunt mamă. Când am luat-o de acolo era în ultimul hal, foarte slăbită, plângea în hohote!

Nu sunt o persoană mincinoasă, sunt un om onest, corect. Am fost întrebată doar ce s-a întâmplat în ziua în care a fost dată afară din casă. Exact așa mi-a zis: «blondo, m-a dat afară din casă!» M-am dus acolo și am luat-o. Ea suferea de un an de zile, a vrut să ascundă prietenilor ei. Ea nu a vrut sa facă circ. Ma bucur ca am putut s-o ajut’, a declarat Andreea Bănică la ieșirea din sala de judecată, potrivit Antena Stars.

Gabi Bădălău, despre testul anti-drog

Gabi Bădălău a făcut și el câteva obiecții la ieșirea din sala de judecată. El a precizat că soția lui a fost pe punctul de a fi dată din nou afară din sala de judecată. Bărbatul a recunoscut că a făcut testul anti-drog la INML, însă instanța nu a solicitat rezultatul acestuia.

‘Nu s-a decis nimic, s-a amânat. Voia să facă circ. Au fost audiați doar martoriidin partea ei audiați. O să mă aduc la Agigea mâine, la ziua copilului, e dreptul meu câștigat în instanță. Nici un institut medical din România nu are acest test din firul de păr pe care-l cere Claudia. Eu am întrebat doctorul de gardă de la INML și am făcut cel mai complex test. Doamna președintă nu a cerut rezultatul testului’, a declarat acesta, scrie Antena Stars.

Pe de altă parte, Claudia Pătrășcanu neagă că ar fi fost dată iar afară din sala de judecată.

‘Eu nici nu am deschis gura. Eu, amendă?! Au vorbit avocatul, martora mea. La mine au fost doi martori, nu mai am alții. E departe să se termine acest proces. Andreea a fost martora mea și ea știe ce am trăit. Mi-a fost emoțional greu. De atâta suferință, umilință, aveam cu 10 kg minus. Martora lui, menajera, iar nu s-a prezentat că este carantinată. El stă cu ea. Acum stau cu teamă că Gabi vine la ziua copilului, stau cu teamă să nu luăm vreun virus’, a dezvăluit solista.

citește și...