Claudia Pătrășcanu, despre o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău. ‘Trebuie să crezi cu adevărat’

06.04.2021, 10:07
Claudia Pătrășcanu, despre o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău. 'Trebuie să crezi cu adevărat'

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă de aproape doi ani pentru custodia micuților. În ultima perioadă au existat zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi împăcat de dragul copiilor pe care îi au împreună, Gabriel și Nicolas.

Claudia Pătrășcanu a ținut să lămurească toate aceste speculații, după ce a mărturisit că își dorește să aibă o relație armonioasă cu tatăl băieților ei.

Se împacă sau nu Claudia Pătrășcanu cu Gabi Bădălău?

“Toți venim pe lumea asta cu un cufăr plin de aptitudini. Problema este sa te decizi ce vrei să faci cu ele. Examinează-le!? Am învățat să nu suspin după cele care lipsesc și consider că am destul, și chiar mai mult de atât ca să-mi trăiesc viața frumos și liberă. Mă folosesc din plin de ceea ce am, mă surprind pe mine, dar și pe cei din jurul meu.?

Indiferent ce se întâmplă, indiferent ce provocări aduce viața, să crezi în tine și să te repui pe picioare, iar dacă lucrurile merg prost și viața devine imposibilă….. ei bine, credeți-mă că întotdeauna vor veni și vremuri bune.? Trebuie să crezi cu adevărat. Asta e tot. Trebuie să crezi! ?”, este mesajul transmis de artistă pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică este de partea Claudiei Pătrășcanu

Martoră din partea Claudiei a fost Andreea Bănică, care a fost chemată de două ori până acum la tribunal. Recent, solista a oferit detalii despre ce s-a întâmplat în sala de judecată.

“A fost acea legătură dintre mine și Claudia din trecut, care nu s-a rupt niciodată. Ea m-a rugat să fiu martor. Nu m-am dus ca martor al căsniciei lor. Am fost singurul om care a ajutat-o atunci când nimeni nu ajutat-o. Am fost de două ori la tribunal, m-am simțit puțin hărțuită la proces. Dar am făcut față. Nu mi-a plăcut în instanță. Nu poți să motivezi ce ai de zis. Te pune să zici doar: da sau nu. Pai de ce mă mai chemi? Eu chiar am spus ce s-a întâmplat în seara aia, în ce stare am găsit-o, cum am luat-o de acolo”, a declarat Andreea Bănică, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

citește și...