Claudia Pătrășcanu sare la gâtul fostului soț, după ce a acuzat-o de agresivitate. ‘Nimeni nu îmi poate lua copiii’

21.07.2020, 12:03
Claudia Pătrășcanu sare la gâtul fostului soț, după ce a acuzat-o de agresivitate. 'Nimeni nu îmi poate lua copiii'
Claudia Pătrășcanu sare la gâtul fostului soț, după ce a acuzat-o de agresivitate. 'Nimeni nu îmi poate lua copiii'

Claudia Pătrășcanu a avut o reacție tranșantă la adresa fostului ei soț, Gabi Bădălău, după ce acesta a acuzat-o de agresivitate. Vedeta este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru ca micuții săi să rămână alături de ea.

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu și tatăl băieților ei s-au întâlnit în fața instanței. Din păcate, procesul a fost amânat în speranța că cei doi foști soți se vor împăca și vor reveni la sentimente mai bune de dragul micuților.

Claudia Pătrășcanu se luptă pentru custodia copiilor

Pe de altă parte, Gabi Bădălău a acuzat-o pe Claudia Pătrășcanu că are o fire agresivă, însă solista se apără și a decis să rupă tăcerea despre adevărata relație pe care o are cu fostul ei partener.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că Gabi Bădălău nici măcar nu a salutat-o la venirea la tribunal.

‘Nu am fost niciodată agresivă. Cum aș fi putut să fiu agresivă când am stat aproape două ore cu masca la gură. Nu ne-am salutat, nici măcar să îmi spună un bună’, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

De asemenea, cântăreața a rememorat clipele grele când a fost dată afară din casă împreună cu cei doi copii

‘Gabi m-a dat afară din casă, ea a aflat o discuție și sper că nu fie supărată de mine, că o să zic. În mesajele pe care le-a purtat cu Andreea Bănică, și ea fiind atât de supărată și suferind alături de mine și de copii în momentul acela, pentru că ea mi-a pus o mașină la dispoziție să ajung acasă la Constanța, Andreea l-a mustrat. Adică nu i s-a părut foarte ok ce a făcut la care el i-a răspuns într-un mesaj, iar Gabi ar trebui să recunoască pentru că mesajul este depus și la dosar: „Am vrut să îi dau un șoc ca să înțeleagă unde e putere’, a mai dezvăluit Claudia.

Nu vrea să se mai împace cu tatăl micuților

În plus, vedeta nu are de gând să se mai împace cu Gabi Bădălău, după toată suferința provocată.

‘Cred că nicio instanță din lumea aceasta, având în vedere că sunt o mamă devotată și impecabilă, nu o să îmi ia copiii de lângă mine, plus că ar fi o traumă pentru ei. El vrea șocuri, vrea răzbunări. Niște imaturități de genul pe care eu nu le înțeleg și nu le pot accepta. Nimeni nu îmi poate lua copiii, nici pentru tot numele din lume’, a subliniat Claudia Pătrășcanu.

citește și...