Claudia Pătrășcanu a luat foc după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au asumat relația

10.08.2021, 17:21
Claudia Pătrășcanu a luat foc după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au asumat relația
Claudia Pătrășcanu a luat foc după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au asumat relația

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se mai ascund! Cei doi amorezi au mers recent la un botez, iar imaginile cu aceștia au înfuriat-o teribil pe fosta parteneră a lui Gabi Bădălău. 

Claudia Pătrășcanu a răbufnit și a făcut iar acuzații grave la adresa tatălui fiilor săi. Claudia Pătrășcanu a mărturisit că fostul soț a sunat-o la doar câteva zile după ce i-a luat pe băieți și a rugat-o să-i aducă înapoi pentru că el urma să participe la un eveniment.

Claudia Pătrășcanu a luat foc după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au asumat relația

”Mă implora să poată să aducă copiii înapoi acasă că el are un eveniment foarte important și că ar vrea să scape de copii și nu știa cine să-l ajute decât eu. Bineînțeles că timpul meu nu este foarte ocupat, și în afară de concertele de marți, joi, sâmbătă, duminică nu am ce să fac și am zis că-l pot ajuta, doar că el trebuie să le explice copiilor de acest eveniment că până la urmă și ei ar trebui să știe, dar important e să nu-i creștem în minciună și să spună adevărul”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu s-a supărat pentru că Gabi Bădălău ar fi încercat să-i mintă pe cei mici și să nu le spună că acesta are un eveniment.

”Am încercat să-l ajut pe Gabi și să fac așa cum a cerut el, doar că el îmi cerea să mint copiii, în momentul în care am vorbit cu copilul mare punea presiune pe mine, s-a dovedit cu totul prin această ieșire a lui pe care a ascuns-o și care durerea mea acum să vă spun direct e că a vrut să mă mintă pe mine și să mintă copiii, deoarece copiii lui au crezut că a mers să ia un tractor. El voia să scape de copii, a vrut să-l ajut să-i aducă acasă‘, a mai spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu!

Bianca Drăgușanu a decis să o dea în judecată pe fosta soție a lui Gabi Bădălău, pentru toate cuvintele grele pe care i le-a adresat. Fosta prezentatoare tv a mărturisit că și-a contactat avocații.

”Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să ma lase în pace. 

Cred că la nivelul subconștientului mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște. La început îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

citește și...