Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu! ‘Declarațiile sale dăunează imaginii mele’

12.07.2021, 18:01
Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu! 'Declarațiile sale dăunează imaginii mele'
Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu! 'Declarațiile sale dăunează imaginii mele'

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu trece la alt nivel! Blondina este foc și pară, după ce solista a afirmat despre ea că este exemplu negativ pentru orice minor. 

Bianca Drăgușanu a decis să o dea în judecată pe fosta soție a lui Gabi Bădălău, pentru toate cuvintele grele pe care i le-a adresat. Fosta prezentatoare tv a mărturisit că și-a contactat avocații.

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu

”Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să ma lase în pace. 

Cred că la nivelul subconștientului mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște. La început îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Ce spunea Gabi Bădălău despre relația cu Bianca Drăgușanu

În urmă cu câteva săptămâni, Gabi Bădălău dezvăluia că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Cu toate acestea, bărbatul a recunoscut că cei doi au rămas relații bune. Între timp, cei doi s-au împăcat.

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație.

Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii.”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

citește și...