Claudia Pătrășcanu a făcut primele declarații, după ce a aflat că s-a stabilit domiciliul copiilor la ea: „Îmi vine să sărut pământul”

18.11.2022, 11:39
Claudia Pătrășcanu a făcut primele declarații, după ce a aflat că s-a stabilit domiciliul copiilor la ea: „Îmi vine să sărut pământul”
Claudia Pătrășcanu a făcut primele declarații, după ce a aflat că s-a stabilit domiciliul copiilor la ea: „Îmi vine să sărut pământul”

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare să fi ajuns la final! După ce în urmă cu câteva săptămâni, cei doi au divorțat oficial, acum, magistrații au dat verdictul și în cazul domiciliului copiilor lor. Instanța a decis ca băieții să locuiască în continuare cu mama lor, la Constanța. 

La începutul lunii noiembrie, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat, după ce timp de 3 ani s-au luptat prin instanțe și și-au aruncat cuvinte grele. Recent, judecătorii au decis ca cei mici să locuiască alături de mama lor, cu toate că afaceristul nu a fost de acord de la bun început.

Copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău vor avea domiciliul la mama lor

Într-o intervenție telefonică la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu s-a arătat încântată de această decizie și a precizat că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru faptul că lucrurile încep să se așeze în viața ei.

„Simt că m-am liniștit în totalitate, îmi vine să sărut pământul și chiar acum mă opresc la biserică. M-am îmbrăcat rapid și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, atât! Mai făceam câte ceva prin casă și dintr-o dată am primit vestea. N-am cuvinte. Vreau să-mi iau copiii în brațe, abia aștept să-i iau de la școală. Știam că era imposibil să nu rămână copiii lângă mamă, doar că au fost presiuni, a fost acest război creat.

La început probabil că da (n.r. am avut emoții), știind foarte multe situații neplăcute. Mai auzeam și eu ce se întâmpla în țara noastră, dar pe parcurs am realizat că este imposibil, mai ales că eu știu foarte bine ce fel de om sunt, ce fel de mamă. Întotdeauna binere învinge răul și știu că Dumnezeu nu ar fi permis acest lucru.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

foto: instagram

Au divorțat după 3 ani de procese și scandaluri

După un proces lung și anevoios, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt acum liberi și din punct de vedere legal. Divorțul a fost pronunțat pe 20 octombrie, iar artista a mărturisit că poate răsufla ușurată după pronunțarea deciziei.

„M-am plictisit să vin, să fac drumurile acestea, să vin să stau aici noaptea. Este inutil. Am revenit la numele de Pătrășcanu. M-am rugat foarte mult. În acest moment pentru mine este o liniște, o bucurie, lasați-mă să mă bucur de ceea ce însemn eu.

Până la urma urmei am stat trei ani pe holurile acestea. Mai avem un termen și să fim sănătoși să se termine. Lașați-mă să plec și eu, să plec cântând acasă. Îmi dau drumul la muzică și merg spre Constanța, mă așteaptă cei mici, mâine dimineață trebuie să îi duc la școală.”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru emisiunea Xtra Night Show.

citește și...