Claudia Pătrăşcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău! „Eu îi cunosc de foarte bine caracterul și stilul, de aceea îl las”

27.07.2022, 12:16

Scandalurile dintre Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău sunt departe de a se încheia. Deși s-au despărțit în urmă cu trei ani,cei doi continuă să-și trimită săgeți otrăvitoare și acum. Recent, solista a făcut noi acuzații la adresa fostului ei partener.  

Claudia Pătrăşcanu, speriată de fiecare dată când copiii sunt la Gabi Bădălău

Claudia Pătrăşcanu a vorbit din nou despre relația dezastruoasă pe care o are cu tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău. Artista a mărturisit că niciodată nu a putut să aibă o discuție normală cu afaceristul, nici măcar când a venit vorba de băieții lor.

Ne mai trimitem și mesaje, mai cu supărare, mai cu aprindere, cu flăcări. Nu avem o comunicare, ne mai blocăm, ce să spunem, dar mă supără de foarte multe ori.

Eu îi cunosc de foarte bine caracterul și stilul, de aceea îl las, mă rog pentru el să fie fericit, să aibă o viață frumoasă și să mă lase în pace să fiu și eu fericită și liniștită. Mi se pare normal, acesta e cursul vieții.

Am emoții pentru ei de fiecare dată când pleacă. Copiii au plecat in vacanta, mâine pleaca in Spania. Ii las in mainile Domnului. Pleacă cu bunicii si cu toata familia lui Gabi. Pleacă 2 saptamani, așa ca ma relaxez si eu in acest timp, dar cu gândul la ei”, a spus Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Afaceristul a amenințat-o cu bătaia pe Claudia Pătrăşcanu

În urmă cu o lună, Claudia Pătrășcanu lansa acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău.

Vedeta mărturisea pe Instagram că ar fi fost amenințată cu bătaia. Se pare că Gabi Bădălău i-ar fi transmis artistei că dacă cumva îl mai supără, o s-o anunţe pe Bianca Drăguşanu, actuala lui parteneră.

„Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie pe mine ceva.

A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă, ca apoi la amenințarea să am grijă.

Citez: știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara, așa că stai cuminte și vezi ce faci! Adică ca o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Click!

citește și...