Claudia Pătrășcanu, atac la Gabi Bădălău după ce a fost prins la petrecerea pentru adulți. “Mizerii”

20.04.2022, 13:16

Claudia Pătrășcanu a oferit prima reacție cu privire la scandalul uriaș în care a fost implicat Gabi Bădălău și Florin Salam. Bruneta a lansat un atac dur la adresa omului de afaceri și a ținut să precizeze că nu este interesată să comenteze ”mizeriile” pe care acesta le face.

Gabi Bădălău și Florin Salam au fost protagoniștii unui scandal de zile mari. Omul de afaceri i-a pregătit artistului o petrecere a burlacilor, în contextul în care cântărețul se va căsători curând. Planurile au fost stricate însă de Bianca Drăgușanu, care a aflat de petrecera pentru adulți, unde erau prezente mai multe domnișoare. Vedeta a ajuns în pragul disperării și a dat buzna în apartamentul din zona Pipera, unde a început să împartă pumni și picioare tuturor celor prezenți. Blondina i-a surprins pe petrecăreți în lenjerie intimă.

Nu doar Bianca a fost deranjată de actiunule omului de afaceri, ci și fosta soție. Claudia Pătrășcanu s-a declarat dezinteresată de ceea ce face fostul ei partener, Bruneta nu a dorit să comenteze ”mizeriile lui Gabi Bădălău”, susținând că el ”este singurul responsabil pentru ce ei se întâmplă”.

”Nu comentez mizeriile lui Gabi”

”Nu înțeleg de ce toată presa scrisă ma agasează pe mine referitor la cele întâmplate și ce legatură am eu cu acest subiect?! Suntem în Săptămâna Mare!! Eu am o viață mult prea frumoasa și curată, ca să comentez mizeriile lui Gabi. Gabi este singurul responsabil pentru tot ceea ce i se întâmpla!”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu i-a transmis omului de afaceri că a decis să pună punct relației.

Unde se află Gabi Bădălău

După scandalul de joi, omul de afaceri a plecat în Grecia împreună cu cei doi copii pe care-i are din căsătoria cu Claudia Pătrășanu, precum și însoțit de mama sa.

„Bianca i-a transmis lui Bădălău că între ei totul s-a terminat. A fost doar nervoasă, nu pare să sufere după Gabi, chiar dacă probabil îl iubea”,  potrivit Playtech.

citește și...