Claudia Pătrășcanu a ales să facă o schimbare majoră. Ce a postat vedeta pe rețelele de socializare

03.12.2021, 18:34

Claudia Pătrășcanu a ales să facă o schimbare majoră în viața ei. Fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău arată mai bine ca oricând și pare că întinerește pe zi ce trece. Artista a postat recent o fotografie extgrem de apreciată. În dreptul fotografiei, artista a scris: ”Sper să rezist o lună.”

Claudia Pătrăşcanu este cunoscută publicului larg pentru faptul că a făcut parte din Exotic,  la începutul anilor 2000, alături de Julia Jianu şi Andreea Bănică.

Artista a postat recent o fotografie în care a ales să facă o schimbare semnificativă în viața ei. Soția lui Gabi Bădălău a făcut o schimbare radicală de look, la salonul de înfrumusețare, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Cântăreața, schimbare majoră de look

Artista a renunțat, după ani de zile, la nuanța ciocolatie a părului și a optat pentru niște șuvițe blonde. Rezultatul a încântat-o pe atât de mult, încât artista și-a dorit să își împărtășească bucuria cu fanii săi.

În dreptul fotografiei, artista a scris: ”Sper să rezist o lună.”

Claudia Pătrășcanu vrea să își refacă viața

Artista este mai hotărâtă ca niciodată să-și refacă viața. Cântăreața spunea recent că noul partener va trebui să îi accepte situația.

„Vreau să îmi refac viața. Acel om care va accepta situația mea, pentru că e complicat acum, și viața asta și mă va accepta cu totul, consider că omul ăla va merita o șansă. De ce să nu mai pot iubi? De ce nu? Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu”, a spus artista pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță în doi la Londra

Pe de altă parte, Gabi Bădălău este plecat cu Bianca Drăgușanu în vacanță la Londra.

Bianca Drăgușanu a publicat o fotografie pe Instagram în care apare alături de Gabi Bădălău, la Londra.

citește și...