Claudia Ghițulescu, despre perioada de pandemie. ”Nu mi-a fost ușor și nu-mi este ușor pentru că sunt învățată cu altă viață”

17.09.2021, 15:13
Claudia Ghițulescu, despre perioada de pandemie. ”Nu mi-a fost ușor și nu-mi este ușor pentru că sunt învățată cu altă viață”
Claudia Ghițulescu, despre perioada de pandemie. ”Nu mi-a fost ușor și nu-mi este ușor pentru că sunt învățată cu altă viață”

Interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu a vorbit despre perioada de pandemie de coronavirus. Acesta a afirmat că viața sa a fost dată peste cap. ”Nu mi-a fost ușor și nu-mi este ușor pentru că sunt învățată cu altă viață”, a mărturisit solista de folclor într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Cântăreața de muzică populară Claudia Ghițulescu a ajuns la capătul răbdării din cauza pandemieide coronavirus,. care i-a dat viața peste cap.

Artista a mărturisit că din cauza situației epidemiologice i-au fost amânate evenimentele la care urma să participe.

Claudia Ghițulescu, despre perioada de pandemie. ”Vreau viața mea frumoasă de dinainte, fără restricții”

„Nu mi-a fost ușor și nu-mi este ușor pentru că sunt învățată cu altă viață și este foarte greu. E foarte greu să treci de la o viață activă la o viață incertă, nici nu știi ce te așteaptă. Am avut norocul că m-am mutat și am fost prinsă cu mutarea, am compus muzică. Octombrie s-a anulat, iar se anulează de pe weekend pe weekend, de la o zi la alta. Ne-am săturat, am obosit foarte tare. Vreau viața mea frumoasă de dinainte, fără restricții. Am observat că lumea a început iar să se evite. Mi-a spus o prietenă: nu te primesc la mine decât cu mască. Îmi doresc viața dinainte”, a declarat Claudia Ghițulescu la Antena Stars.

„Nu știu dacă chiar este o tristețe, este o neliniște, o stare de incertitudine, pur și simplu nu știi ce faci. Noi nu știm ce facem până săptămâna viitoare”, a adăugat interpreta de folclor.

1.139.505 cazuri de COVID-19 în țara noastră de la începutul pandemiei

Vineri, 17 septebrie 2021, pe teritoriul țării noastre au fost raportate alte 4.478 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. În ultima zi au fost înregistrate 73 de decese. De la debutul pandemiei în România și până în prezent au fost confirmate 1.139.505 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 1.075.499 de pacienți au fost declarați vindecați. Până astăzi, au decedat 35.359 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.727. Dintre acestea, 762 sunt internate la terapie intensivă. Din totalul pacienților internați, 180 sunt minori, 166 fiind internați în secții și 14 la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 9.354.630 de teste RT-PCR și 2.816.721 de teste rapide antigenice. Pe teritoriul României, 24.358 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 6.038 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 54.869 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 326 de persoane.

citește și...