“Clara nici măcar nu mai merge la serviciu”. Noua iubită a lui Pique, Clara Chia Marti, consideră că noua melodie a Shakirei o vizează

26.10.2022, 14:06

Ce începe prost… se termină prost, cel puțin așa spune proverbul tradițional. Iar acum Clara Chia Marti, actuala iubită a lui Gerard Pique, este foarte afectată de aluziile la piesa Monotonía a Shakirei, motiv pentru care a preferat să stea deoparte de tot, cel puțin pentru a nu se simți atât de agresată.

Shakira nu încetează să primească dragoste și vibrații bune de la milioane de fani, iar noua ei piesă, Monotonia, s-a poziționat rapid printre cele mai vizualizate melodii de pe YouTube în câteva zile de la lansare.

Potrivit unor noi informații apărute în presa din Spania, principalele persoane afectate de versurile melodiei sunt Gerard Piqué și actuala sa parteneră, Clara Chía Martí.

Clara Chía este foarte afectată

Acest lucru a fost dezvăluit de paparazzi spaniol și foarte bine informat de întreaga problemă Shakira, Jordi Martin: “Mi-au spus că Clara nici măcar nu mai merge la serviciu la sediul Kosmos, ci lucrează de acasă, nu este suficient de puternică. Unii oameni au etichetat-o pe Marti ca fiind o distrugătoare de cămine, iar acest lucru a afectat-o foarte mult.”, a explicat acesta în cadrul emisiunii Socialité de la Telecinco din Spania.

Așa cum era de așteptat, declarațiile au provocat deja tot felul de comentarii. Deși unii spun că Clara Chia trebuie să fi fost pregătită pentru a fi în centrul atenției. Alții i-au luat apărarea, susținând că ea nu ar trebui să fie ținta criticilor, deoarece Pique este cel care ar trebui să suporte consecințele despărțirii de Shakira.

“M-ai părăsit din cauza narcisismului tău”

Cântăreața Hips Don’t Lie l-ar fi atacat pe Gerard Pique în noua ei melodie. Cântăreața columbiană cântă că a fost “vina monotoniei” ceea ce s-a întâmplat între cei doi. Ea spune că, deși a rănit-o, nu a spus niciodată nimic. Shakira mai cântă: “M-ai părăsit din cauza narcisismului tău. Ai uitat cum erai înainte”. Ea continuă cu “Distantă cu atitudinea ta, iar asta m-a umplut de îngrijorare. Nu ai dat nici măcar jumătate. Știu că am dat mai mult decât tine”.

Shakira se plimbă distantă prin supermarket când este împușcată în piept, chiar la începutul videoclipului, de un bărbat care poartă un hanorac alb. Fanii au speculat că acest bărbat a interpretat rolul lui Pique în videoclip.

Deși a fost un an greu pentru ea, fanii continuă să o copleșească cu dragostea lor pe Shakira. Noul ei cântec, Montonia, a adunat deja peste 55 de milioane de vizualizări pe YouTube în aproximativ 5 zile.

citește și...