Cel mai inconfortabil moment pentru Clara Chia. Pique încă mai păstrează fotografii cu Shakira în birou

06.10.2022, 13:33

Au existat multe momente stânjenitoare care reprezintă despărțirea dintre Gerard Pique și Shakira, anunțată pentru prima dată în vară. Un alt moment stânjenitor a venit când s-a aflat că Pique are o nouă relație cu Clara Chia, care lucrează pentru Kosmos, una dintre companiile sale. Recent au apărut informații potrivit cărora cei doi au avut o călătorie neobișnuită la Paris, Pique ducându-o pe Chia în toate locurile preferate ale fostei sale partenere din capitala Franței.

Shakira și Pique și-au anunțat despărțirea în vara anului trecut și de atunci confruntarea pentru custodia copiilor lor a fost privată, dar foarte dură, iar faptul că avocații cuplului s-au întâlnit în mai multe rânduri, dar fără să ajungă la un acord și, ceea ce este mai rău, îndepărtându-se de el.

Dar, în plus, au fost cunoscute informații în care ambii ar lua atitudini ca posibilă răzbunare unul față de celălalt, ca în ultima călătorie la Paris a fostului fotbalist și Clara Chia. Fotbalistul și-a dus noua parteneră în toate locurile preferate ale cântăreței “Antologa”.

Cel mai inconfortabil moment pentru Clara Chia. Pique încă mai păstrează fotografii cu Shakira în birou

Acum se știe că fotografia a scăpat pe seama unui fan Shakira din biroul unde lucrează Clara Chia, care se află încă în compania Kosmos, deținută de Pique. În birou sunt dezvăluite câteva detalii în care tânăra este văzută stând în fața unui calculator alături de colegii ei. Cel mai frapant lucru este că în firmă mai există încă fotografii ale vedetei.

În birou, se poate vedea că încă mai există fotografii și imagini cu Shakira în birou, ceea ce, evident, a avut sens la momentul respectiv, dar acum trebuie să fie ciudat pentru noua iubită a lui Pique.

Ce urmează pentru Pique și Shakira

Principala problemă care rămâne de rezolvat este cea legată de viitorul copiilor lor mici, care ar putea ajunge să se mute la Miami cu artista columbiană sau să rămână la Barcelona, unde au crescut până acum.

Acest lucru nu a fost încă decis de către autorități și se va ajunge la o audiere pentru custodie, în forma actuală.

Jucătorul Barcelonei susține că ar trebui să rămână în Spania cel puțin până când își vor termina studiile.

citește și...