Clara Chia Marti încearcă cu disperare să fie ca Shakira, în timp ce Pique nu-și poate uita fosta soție

29.12.2022, 13:15
Clara Chia Marti încearcă cu disperare să fie ca Shakira, în timp ce Pique nu-și poate uita fosta soție

Gerard Pique și Shakira au fost la știri din toate motivele greșite de-a lungul anului 2022. Cuplul, care a fost împreună timp de 12 ani, și-a anunțat despărțirea în luna iunie a acestui an. Ei au doi copii, Milan și Sasha. Separarea ar fi avut loc după ce Shakira a aflat că Pique o înșela cu Clara Chia Marti.

De atunci, Shakira a avut parte de o perioadă toridă în acest an. Ea a fost implicată în lunga bătălie cu Pique pentru custodia copiilor lor. Cântăreața columbiană a fost, de asemenea, implicată într-un caz de fraudă fiscală cu guvernul spaniol. Singurul lucru pe care și l-ar dori Shakira în acest moment este să se mute la Miami cu copiii ei și să înceapă o nouă viață.

Totuși, chiar și acest lucru s-ar putea să nu se întâmple prea curând. După ce a câștigat bătălia pentru custodie, Shakira ar fi trebuit să se mute la Miami cu copiii ei în jurul începutului lunii ianuarie 2023. Dar, rapoartele afirmă că documentele ar putea dura încă câteva luni pentru a fi totul în ordine, transmite marca.com.

Clara Chia Marti o imită pe Shakira

Într-o nouă evoluție în triunghiul Shakira, Pique și Chia Marti, actuala iubită a lui Pique, Chia Marti, a fost văzută făcând mișto de Shakira.

Într-un videoclip distribuit pe YouTube de ‘Noticias ULTIMO MINUTO’, s-a constatat că Chia Marti o imita pe Shakira, fosta parteneră a lui Pique.

Pique se afla deja în mașină pentru a merge acasă

Paparazzi au surprins cuplul la o petrecere organizată de compania lui Pique, Kosmos. A fost făcută și distribuită o înregistrare video în care Chia Marti o imita pe Shakira în mașină. La fel cum Shakira se ridică în picioare în mașină de fiecare dată pentru a-și saluta fanii, Chia Marti a făcut o acțiune similară. Asta în timp ce Pique se afla deja în mașină pentru a merge acasă.

Gerard Pique încă nu o poate uita pe Shakira?

În mijlocul tuturor acestor probleme, în urmă cu câteva zile, Pique a fost surprins că se uita pe Instagramul Shakirei în timp ce se afla într-un zbor. Publicația spaniolă Marca a relatat incidentul. Pique și Chia Marti se îndreptau spre Praga pentru a sărbători, se pare, aniversarea lor.

Aparent, ei zburau cu avionul comercial, și asta în locuri separate. Conform sursei, fostul jucător de la FC Barcelona și-a permis să verifice profilul de Instagram al Shakirei. Cu toate acestea, el a fost prins în flagrant delict de iubita sa Chia Marti. Au fost publicate și câteva imagini cu cei doi certându-se.

Pentru a se îndepărta de această negativitate, Shakira a decis să își petreacă Crăciunul în Dubai. Ea a postat o fotografie pe Instagram alături de copiii ei. Cu toate acestea, ea va trebui să îi aducă înapoi la Pique până pe 30 decembrie 2022, conform înțelegerilor convenite de cuplu.

citește și...