Cine este Clara Chía Martí, noua parteneră a lui Gerard Piqué. Cum arată tânăra

24.08.2022, 14:40

După despărțirea scandaloasă de Shakira, fotbalistul a început o relație cu o tânără de 23 de ani, iar cei doi încep să se afișeze în public. Studenta la relații publice Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani, a devenit prima femeie care a fost asociată în mod public cu starul spaniol de fotbal Gerard Pique, după despărțirea acestuia de vedeta latino-americană Shakira.

La începutul lunii iunie, Gerard Piqué și Shakira au confirmat despărțirea după 12 ani de relație. Repercusiunile mediatice au continuat să crească, iar zvonul că fotbalistul ar fi început o relație cu o tânără misterioasă a început să ia amploare. Atât de mult, încât ziarul spaniol Marca a prezentat câteva fotografii cu noua parteneră a sportivului: Clara Chía Martí. Deși păstrează un profil foarte scăzut și nu există conturi oficiale pe rețelele de socializare, romantismul captează toate privirile.

Potrivit ziarului britanic The Sun, studenta în vârstă de 23 de ani și-ar fi șters toate urmele din lumea virtuală pentru a evita expunerea și pentru a-și proteja identitatea în mijlocul contextului. Cu toate acestea, există o pagină de fani pe Instagram care pretinde că este “autorizată” de Clara Chía și care are peste 30.000 de urmăritori. Galeria utilizatorului este formată din câteva cărți poștale de pe plajă și o singură carte poștală cu chipul ei. Acest profil alternativ este cel luat ca referință de renumita presă spaniolă pentru a publica câteva imagini, după ce au fost difuzate câteva fotografii și videoclipuri în care este văzută alături de Piqué.

Cine este Clara Chía Martí, noua parteneră a lui Gerard Piqué

Originară din Barcelona, ea lucrează în prezent la Kosmos, compania de producție condusă de fotbalistul însuși. Deși își continuă cariera în domeniul relațiilor publice și este specializată în organizarea de evenimente, se spune că persoanele din anturajul apărătorului o cunoșteau deja. Totul indică faptul că “femeia cu părul blond” descrisă în primele rapoarte era Clara. Încetul cu încetul, cuplul a început să apară în public.

Mai întâi la un concert al lui Dani Martín, unde cei doi au fost văzuți într-o atitudine afectuoasă în fața familiei, a prietenilor și a mulțimii.

Fotbalistul ar fi cunoscut-o în timp ce ea lucra la evenimentele companiei

“Gerard și Clara se văd de luni de zile. Ea este o studentă care lucrează pentru el în biroul său. Ei au păstrat tăcerea în legătură cu relația lor, dar toată lumea din jurul lor știe ce se întâmplă”, a declarat o sursă, care a rămas anonimă, pentru ziarul britanic. “Oamenii i-au ajutat să păstreze romantismul sub tăcere și au șters conturile de socializare ale Clarei, astfel încât oamenii să nu poată găsi poze cu ea. Numai acest lucru îi face pe partenerii lui să creadă că este într-adevăr serios în privința relației cu ea”, a adăugat el.

Interesant este că, la începutul lunii iulie, mai multe portaluri internaționale au dezvăluit că Gerard obișnuia să meargă în excursii cu o “prietenă” de 20 de ani care lucra pentru compania sa și al cărei nume începea cu litera C, ceea ce înseamnă că s-ar fi cunoscut în timp ce ea lucra la evenimentele companiei de producție. Martí ar fi fost cel care l-a însoțit pe bărbatul de 35 de ani la Cupa Mondială de baloane pe care a organizat-o anul acesta împreună cu serpentinele Ibai Llanos. “Ea nu lucra acolo în acea zi, dar a participat datorită relației bune pe care o avea cu el și cu colegii de la Kosmos”, dezvăluise jurnalista Lorena Vázquez la podcastul Mamarazzis. Ei au călătorit anterior în Dubai, întotdeauna pentru angajamente de serviciu, dar se pare că ceea ce a început ca o relație de muncă s-a transformat într-o poveste de dragoste în devenire.

Cântăreața și fundașul lui F. C. Barcelona sunt părinții lui Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte. În ciuda scandalului internațional care a izbucnit atunci când au apărut zvonuri despre o criză iremediabilă între cei doi, fostul cuplu a subliniat în declarația pe care au împărtășit-o că singurul lucru important este să protejeze familia pe care au format-o de daune colaterale: “Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, vă rugăm să le respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”.

citește și...