Ciprian Marica, iritat de mesajele de pe rețelele de socializare: „Au rămas blocați la faza cu prosopul”

13.12.2021, 12:56
Ciprian Marica, iritat de mesajele de pe rețelele de socializare: „Au rămas blocați la faza cu prosopul”
Iubita lui Ciprian Marica, fotografie alături de amantă chiar la hotelul unde s-a întâmplat escapada fostului fotbalist

Ciprian Marica a fost vizat în ultimii doi ani de ironii și glume pe rețelele de socializare, după apariția unei filmări compromițătoare din 2019 cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz. Recent, fostul fotbalist a răbufnit, după ce mai mulți urmăritori de pe Facebook i-au amintit, din nou, de celebra fimare.

Ciprian Marica a fost protagonistul unui scandal uriaș în august 2019, după ce a apărut acoperit doar cu un prosop într-un videoclip filmat într-un hotel din Cluj-Napoca.

Fostul internațional a postat în urmă cu două zile o imagine pe Facebook, îmbrăcat lejer, într-un hanorac. Internauții au  luat cu asalt fotografia cu mesaje ironice. Marica a reacționat și le-a oferit acestora o replică.

Ciprian Marica, mesaj tranșant la doi ani de la filmarea compromițătoare

Ciprian Marica a devenit ţinta ironiilor pe retelele de socializare după ce imaginile respective. În ultimii doi ani, fanii s-au întrecut în glume pe pagina de Facebook a fostului atacant, iar cea mai recentă postare l-a scos din sărite.

 

„Mai fraților, lămuriți-mă și pe mine. Așa de triști să fie unii de pe aici, în mai bine de doi ani să nu li se fi întâmplat nimic interesant în viață? Au rămas blocați la faza cu prosopul, să nu mai fi trăit în atâta amar de timp altceva care să le ofere gelozie, interes sau plăcere? Iar dacă sunt și d-ăștia mai fricoși, stați, măi, liniștiți că n-am timp să trec pe la voi! ?Hai să aveți Sărbători fericite! Bucurați-vă de viață, că nu trăiește nimeni în locul vostru!”, a fost mesajul transmis de Ciprian Marica.

După episodul infidelității, Ioana, frumoasa lui parteneră de viață, l-a iertat și relația lor a continuat.

Ce declara Ciprian Marica după incidentul de la Cluj

„O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru. Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit, pe care mi l-am asumat!”, a spus Ciprian Marica, la acea vreme.

citește și...