Ce relație are acum Ciprian Marica cu Ioana Marcu, după ce a înșelat-o! Lucrurile între ei nu par tocmai fericite

25.05.2020, 14:12
Ce relație are acum Ciprian Marica cu Ioana Marcu, după ce a înșelat-o! Lucrurile între ei nu par tocmai fericite
Ciprian Marica face orice să-i intre în grații Ioanei

Ciprian Marica încearcă din răsputeri să își spele păcatele, după ce a înșelat-o pe mama copiilor săi cu soţia unui prieten de familie, Florin Muntean. Fostul fotbalist este extrem de atent cu Ioana Marcu și vrea cu orice preț să îi recâștige încrederea.

În urmă cu o lună, Ciprian Marica s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a fost făcut public filmulețul în care acesta iese din camera unui hotel din Cluj, înfăşurat în prosop alb, după o întâlnire de patru ore cu Ana Muntean. Video-ul respectiv fusese făcut în vara lui 2019, chiar de soțul înșelat.

Ciprian Marica, relație rece cu Ioana Marcu

După ce amântlâcul a ieșit la iveală, Ioana Marcu a decis să-i mai dea o șansă tatălui copiilor săi, Albert Andrei și Ethan Ioan. În plus, Ciprian Marica și-a cerut iertare de la Ioana şi încearcă să se comporte exemplar, pentru a demonstra că este un familist convins.

Cu toate acestea, relația lor nu este una tocmai fericită! Zilele trecute, Ciprian Marica și iubita lui, Ioana Marcu, au fost surprinși în timp ce mergeau la Zoo, alături de cei doi băieți ai lor, scrie Click!

Iubita fostului fotbalist e distantă cu acesta

Din imaginile surprinse de paparazzi, Ciprian Marica și Ioana Marcu abia dacă și-au vorbit și au fost destul de distanți unul cu celălalt. Ambii parteneri au fost mai atenți la micuții lor și nu au schițat niciun gest de afecțiune.

Se pare că Ioana încă nu a trecut peste episodul neplăcut și îl ține la ‘distanță’ pe Marica! La plecarea din parc, după aproximativ două ore, cei doi au plecat cu mașini diferite. Ciudat este faptul că fostul internațional nu și-a luat la revedere de la mama copiilor săi, pentru că aceasta se urcase deja la volan, ignorându-l total.

Ciprian Marica și Ioana Marcu nu sunt căsătoriți în acte. După ce s-a aflat că a călcat strâmb, fostul internațional și-a cerut scuze public că și-a înșelat partenera.

‘Orice faptă bună trece foarte ușor neobservată. Orice greșeală ajunge foarte ușor pe prima pagină.

Dar dacă știam că e nevoie de 4h și nu de ani de muncă, sacrificii și rezultate pentru a fi cine ați făcut să fie în ultima săptămâna Ciprian Marica, îmi schimbăm strategia încă de acum 20 de ani. Mi-au plăcut muncă și performanță în schimb. Eu fraier, nu?’, a scris Marica pe Facebook.

citește și...