Ilie Năstase a ajuns la spital, după ce Ciprian Marica l-a scos din fundația care-i poartă numele. ”M-a sunat și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el”

13.11.2021, 14:19
Ilie Năstase a ajuns la spital, după ce Ciprian Marica l-a scos din fundația care-i poartă numele. ”M-a sunat și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el”

Ilie Năstase a ajuns la spital după un scandal cu nașul său de cununie, Ciprian Marica. Potrivit soției sale, Ilie Năstase s-a simțit rău după ce ar fi aflat că Ciprian Marica l-a exclus pe sportiv din proiectul Fundației Ilie Năstase. ”M-a sunat și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital”.

Sportivul a fost internat spitalul privat Ponderas. Medicul i-a recomandat lui Ilie Năstase să nu se enerveze, având probleme cu inima.

Potrivit Ioanei Năstase, Ciprian Marica i-ar fi cauzat supărarea lui Ilie Năstase. Sportivul a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al Fundaţiei „Ilie Năstase”, pe care cei doi o controlau.

”Ilie m-a sunat și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital”

”Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a confirmat Ioana Năstase pentru playsport.ro.

Ilie Năstase îl acuza pe Ciprian Marica că l-a exclus din Fundaţia „Ilie Năstase”, cea care administrează Baza Voinţa.

Miza excluderii lui Ilie Năstase ar fi terenuri de 50 milioane de euro

Potrivit surselor Prosport, terenurile pe care Ciprian Marica ar încerca, de fapt, să pună mâna, prin excluderea din Fundație a lui Ilie Năstase, au fost atribuite fostului mare campion prin două decizii de Guvern. Acestea au fost semnate de către foștii prim-miniștri Radu Vasile și, ulterior, Călin Popescu Tăriceanu. Pe piața imobiliară aceste terenuri ar valora aproximativ 50.000.000 de euro.

Ilie Năstase s-a declarat șocat de actiunile lui Marica și îl amenință pe acesta cu plângeri penale.

„Nu-mi vine să cred! Mi-a luat baza Voinţa, m-a scos din Fundaţie! Chiar am fost anunţat de avocat! Am şi probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său şi pe unchiul lui în Fundaţia mea! Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul”, a precizat în ProSport, Năstase. „Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el, nu cu presa. Dacă există o neînţelegere financiară între noi este strict problema noastră”, a replicat sportivul pentru ProSport fostul atacant.

Ciprian Marica: Ilie, ia un avocat competent, vorbește cu domnul Țiriac

„Ilie, nu mai ești de acord cu înțelegerea făcută, nu e problemă, ia un avocat competent, vorbește cu domnul Țiriac și revenim la înțelegerea inițială. Nu fac altceva decât un teren de fotbal și o academie de tenis. Nu înțeleg de ce a fost acest scandal.

Sunt niște înțelegeri, le vor discuta avocații, dar eu sunt de acord să ne întoarcem la starea inițială oricând, nu e problemă.

Eu am vrut să-l ajut, pentru mine el e Ilie Năstase, nu am furat de la nimeni niciodată, sunt cu inima împăcată și vreau să revenim la ce și-a dorit el”, a spus Ciprian Marica, la TV TelekomSport.

citește și...