Cine sunt primii concurenți care vor participa în noul sezon al emisiunii ”Ferma”

07.08.2020, 15:28
Cine sunt primii concurenți care vor participa în noul sezon al emisiunii ”Ferma”

S-a aflat cine sunt primii concurenți care vor participa în noul sezon al emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV.

Show-ul ”Ferma” revine la Pro TV, cu un nou sezon prezentat de Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan.

Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile. Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă.

Opt orășeni și opt săteni. 16 competitori deciși să demonstreze că sunt gata să-și testeze propriile limite și, datorită mediului din care provin, sunt pregătiți pentru orice provocare în viață. Cine va rezista va intra în posesia premiului cel mare, în valoare de 50.000 de euro.

Anna Leko și Cezar Oautu, printre concurenți

Anna Lesko, Octavian Ciovică, Alina Pușcău și Cezar Ouatu sunt primii concurenți care vor intra în ”Ferma”, anunță protv.ro.

”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”, a declarat Anna Lesko, care face parte din echipa sătenilor.

Direct de pe podiumurile internaționale, Alina Pușcău, prima orășeancă anunțată, a impresionat pe toată lumea cu o carieră în care a dovedit că poate îmbina moda cu muzica și actoria.

”Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ”back to basics”, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură”, a spus ea.

Octavian Ciovică, cunoscutul pilot de raliuri, intră în ”!ferma” ca sătean.


”Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma”, a declarat acesta.

Cezar Oautu va face parte din echipa orășenilor.

”Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini”, a mărturisit artistul.

citește și...