Mihaela Rădulescu revine la PRO TV cu un nou sezon al show-ului ‘Ferma’. Primele declarații despre emisiunea ‘Fermieri versus Orășeni’

05.08.2020, 19:46
Mihaela Rădulescu revine la PRO TV cu un nou sezon al show-ului 'Ferma'. Primele declarații despre emisiunea 'Fermieri versus Orășeni'
Mihaela Rădulescu revine la PRO TV cu un nou sezon al show-ului 'Ferma'. Primele declarații despre emisiunea 'Fermieri versus Orășeni'

Mihaela Rădulescu revine la PRO TV cu un nou sezon al show-ului ‘Ferma’. De data aceasta, emisiunea se va numi ‘Fermieri versus Orășeni’. 16 concurenți sunt pregătiți să treacă prin experiența vieții lor, iar filmările vor începe în curând. La final, un singur concurent va pleca acasă cu premiul cel mare de 50.000 euro.

Opt orășeni și opt săteni vor trebui să demonstreze că pot să își testeze propriile limite. În plus, probele fizice vor fi mai intense decât în primul sezon ‘Ferma’, însă concurenții vor încerca din răsputeri să ia titlul de fermierul anului 2020!

Prezentatorii emisiunii vor fi tot Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, care li se alătură concurenților pentru a doua oară.

Mihaela va fi gazda show-ului, iar Cristi va fi specialistul în supraviețuire care îi va învăța pe competitori cum să se descurce cu toate provocările primite.

Mihaela Rădulescu a revenit în țară

‘Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de „Ferma“. De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla. Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, PRO TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmarită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventura asta grozavă.

Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte „delicii“, pentru că la „Ferma“ viața e grea și plină de surprize, pentru toată lumea. Iubesc amestecul de emoții și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua Ferma!’, a dezvăluit Mihaela Rădulescu, care se pregătește pentru filmări.

Sunt foarte fericit că revenim cu un nou sezon, după o pauză lungă, condimentată cu tot felul de situații neprevăzute. Abia aștept să o reîntâlnesc pe Mihaela, să începem munca în această puternică echipă și să fim alături de o nouă ”generație de fermieri”. Odată cu acest sezon, telespectatorii vor avea ocazia să vadă cum se pun în practică tehnicile de supraviețuire și vor simți emoțiile la fel de puternic, precum concurenții. Eu mă întorc mai dur, mult mai aspru și mai strict. De fapt, așa cum sunt!”, a mărturisit și Cristian Bozgan.

Marius Crăciun a câștigat primul sezon

Primul sezon al emisiunii ‘Ferma’ a fost câștigat de Marius Crăciun! În marea finală, sportivul s-a duelat cu luptătorul K1 Cătălin Moroşanu. Tânărul a plecat acasă cu 50.000 de euro.

‘Nu-mi vine să cred că am câştigat marele premiu şi mă bucur enorm că mi-am îndeplinit visul’, a mărturisit câştigătorul Ferma 2019.

citește și...