Cine sunt noii concurenți de la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3! Show-ul matrimonial a debutat cu alte reguli

27.07.2020, 14:18
Cine sunt noii concurenți de la 'Puterea dragostei', sezonul 3! Show-ul matrimonial a debutat cu alte reguli
Cine sunt noii concurenți de la 'Puterea dragostei', sezonul 3! Show-ul matrimonial a debutat cu alte reguli

‘Puterea dragostei’, sezonul 3, a început luni, 27 iulie! 14 concurenți au intrat deja în casă și speră să își găsească sufletul pereche, dar și să câștige premiul săptămânal de 1.500 de euro. Noua prezentatoare a emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, a anunțat și noile reguli ale show-ului matrimonial de la Kanal D.

‘Puterea dragostei’, sezonul 2, a ajuns la final duminică seară, 26 iulie. Câștigătorii au fost Bianca și Livian, care au primit fiecare câte 10.000 de euro.

‘Puterea dragostei’, sezonul 3, a debutat cu noi reguli

Noul sezon a început deja și este prezentat de fosta concurentă „Bravo, ai Stil!”, Cristina Mihaela Dorobanțu, după ce Andreea Mantea a predat ștafeta.

În premieră la ‘Puterea dragostei’, cuplul care îi va convinge cel mai mult pe telespectatori de dragostea lor va primi lunar 1.500 de euro.

‘Sunt convinsa ca se vor naste noi povesti de iubire! Singura regula pentru concurenti este ca nu se pot vedea in afara casei! Pot vorbi la telefon, isi pot da mesaje, insa sub nicio forma nu se vor putea vedea in afara casei! In premiera, vom oferi lunar un premiu de 1500 de euro pentru cuplul favorit! Sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti!’, a spus Cristina Mihaela, înainte de a-i cunoaște pe concurenți, scrie Wowbiz.

Șapte fete și șapte băieți au intrat în casa ‘Puterea dragostei’, deciși să își găsească aleasa sau alesul inimii.

Fetele care au intrat în competiția ‘Puterea dragostei’ sunt: Mariana, Mona, Mădălina, Andrada, Alexandra, Adriana, Ale.

Băieții care au intrat în competiția ‘Puterea dragostei’ sunt: David, Akebono, Mihai, George, Paul, Nicos, Cristian.

Bianca și Livian au câștigat sezonul 2 ‘Puterea dragostei’

După ce a câștigat marele premiu, Livian, fiul lui Nelson Mondialu, a făcut primele declarații despre relația cu Bianca.

‘Eu eram ferm convins că o să câștig, pentru că eu știam ce prezint, ce se vede dincolo de ecran, lumea te recunoaște dacă nu ești real, dacă ești fals. Când Andreea Mantea ne-a unit mâinile acolo pe scenă, am simțit să o iau pe Bianca așa pe sus și să o sărut, dar m-am abținut’, a spus Livian de la ‘Puterea dragostei’.

citește și...