Andreea Mantea, în lacrimi înainte de marea finală ‘Puterea dragostei’! Ce a emoționat-o atât de tare pe vedeta de la Kanal D

25.07.2020, 15:07
Andreea Mantea, în lacrimi înainte de marea finală 'Puterea dragostei'! Ce a emoționat-o atât de tare pe vedeta de la Kanal D
Andreea Mantea, în lacrimi înainte de marea finală 'Puterea dragostei'! Ce a emoționat-o atât de tare pe vedeta de la Kanal D

Momente emoționante pentru Andreea Mantea înainte de marea finală ‘Puterea dragostei’! Vedeta a izbucnit în lacrimi în platoul emisiunii de la Kanal D, după o discuție avută cu concurenții din casă.

Pentru că au mai rămas doar două zile până la finala ‘Puterea dragostei’, sezonul 2, băieții și fetele din casă au depănat amintiri alături de prezentatoarea show-ului matrimonial.

A plâns înainte de marea finală

Andreea Mantea le-a spus concurenților câteva cuvinte emoționante și nu s-a putut abține să nu plângă. Vedeta s-a declarat mulțumită de evoluția lor în ultimul an, iar concurenții au început și ei să plângă la rândul lor.

“Voi va dati seama ca sunteti norocosi? M-ați făcut să plâng astăzi încontinuu! Mă bucur că v-ați schimbat în bine! Eu mă bucur că voi ați fost aici. Îmi pare rău că doar șase dintre voi vor fi în Marea Finală. Pe doi îi știm deja. Felicitări!’, a fost mesajul brunetei.

“De ce ati plans, doamna Andreea? De fericire ca scapati de noi? Sau i-ati vazut pe concurentii din sezonul 3?”, au intrebat unii concurenți.

Finala emisiunii tv ‘Puterea dragostei’ va avea loc duminică, 26 iulie. Fanii show-ului vor afla cine sunt marii câștigătorii.

‘Iată că mai avem doar 2 zile până la încheierea acestui sezon. S-au întâmplat atât de multe lucruri încât nici nu-mi vine să cred ca se termină.

Este foarte emoționant, am emoții uriașe pentru cei șase finaliști pentru că, din punctul meu de vedere, cu toții merită felicitări și trebuie să se simtă câștigători; au rezistat atât de mult și și-au demonstrat puterea dragostei. Au fost diverse trăiri, foarte intense, dar iată ca in final vor fi doar doi câștigători, pe care îi vom afla duminica aceasta’, a spus Andreea Mantea, la Kanal D.

Nu va mai prezenta emisiunea ‘Puterea dragostei’

Andreea Mantea a anunțat că nu va mai prezenta sezonul 3 de la ‘Puterea dragostei’, iar locul ei va fi luat de Cristina Mihaela Dorobanțu. Sezonul 3 începe luni, 27 iulie.

‘A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul, fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunicii și de prietenii lui din România’, a declarat Andreea Mantea după ce s-a aflat că părăsește show-ul de la Kanal D.

citește și...