Bianca, enervată la culme înainte de finala ‘Puterea dragostei’, sezonul 2! Livian și Ramona au dansat chiar în fața ei

25.07.2020, 18:09
Bianca, enervată la culme înainte de finala 'Puterea dragostei', sezonul 2! Livian și Ramona au dansat chiar în fața ei
Bianca, enervată la culme înainte de finala 'Puterea dragostei', sezonul 2! Livian și Ramona au dansat chiar în fața ei

A mai rămas doar o zi până la marea finală ‘Puterea dragostei’, sezonul 2, însă tensiunile dintre concurenți tot nu au dispărut!

Bianca de la ‘Puterea dragostei’ a văzut negru în fața ochilor, după ce fostul ei iubit, Livian, a dansat extrem de apropiat cu Ramona, o altă concurentă din casă.

Bianca Comănici a fost atât de supărată, încât s-a întors cu spatele și a refuzat să privească dansul celor doi. Bruneta a încercat în repetate rânduri să se împace cu Livian, însă fără mare succes.

Ramona, fericită că a dansat cu Livian

Concurenta aproape că a lăcrimat când i-a văzut pe cei doi dansând, dar s-a abținut cu greu! Livian și Bianca au format un cuplu timp de câteva luni, însă relația lor s-a încheiat în momentul în care au ieșit la iveală detalii șocante din trecutul brunetei. Bianca ar fi făcut videochat înainte de a intra în casa ‘Puterea dragostei’.

Într-un live pe pagina ei de Instagram, Ramona a explicat care este de fapt relația cu Livian. Blondina a dorit să pună punct speculațiilor conform cărora ar forma un cuplu cu fiul lui Nelson Mondialu.

Îl place pe fiul lui Nelson Mondialu

‘M-am săturat să dau explicații mereu, dar chiar vreau să lămuresc că eu nu am nicio treabă cu Livian sau cu vreun băiat din casă! Nu am luat masa cu el și Philip. Ne-am întâlnit întâmplător la o parfumerie și ne-am salutat. Atât! Ne-am văzut întâmplător cu Renat și Gabi, la magazinul de unde ne cumpărăm haine. Și atunci eram pe Live…mă deranjează când se scot vorbe, dacă era ceva de recunoscut, recunoșteam…nu mă ascund de nimeni și cum observați, mereu am dat explicații cu ceea ce mă privește personal! Mulțumesc de înțelegere!’, a scris Ramona pe Instagram.

Pe de altă parte, Ramona a fiert-o la foc mic pe Bianca, în ultimele luni. La un moment dat, Ramona a mărturisit că tânjește după inima lui Livian și voia să îl cucerească. Toate astea sub privirile atente ale fostei iubite ale lui Livian.

‘Chiar îmi place de tine și-mi doresc să te cunosc mai mult decât am avut ocazia, poate o să iasă ceva frumos între noi. Mă suni după emisiune și vorbim? Eu nu am făcut niciodată o declarație de dragoste’, îi spunea blondina lui Livian.

citește și...