VIDEO / Cine sunt cei trei finaliști de la ”Chefi la cuțite”. Se luptă pentru premiul de 30.000 de euro

16.12.2020, 10:01
VIDEO / Cine sunt cei trei finaliști de la ”Chefi la cuțite”. Se luptă pentru premiul de 30.000 de euro
Cine sunt cei trei finaliști de la ”Chefi la cuțite”. Se luptă pentru preemiul de 30.000 de euro

Au fost desemnați cei trei finaliști ai emisiunii ”Chefi la cuțite”. Trei concurenți se vor lupta pentru câștigarea marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Miercuri, 16 decembrie 2020, va avea loc finala emisiunii ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.  Va fi desemnat câștigătorul celui de-al optulea sezon al show-ului culinar. Cei trei concurenți care se vor lupta în finală sunr Roxana Blenche, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Ionuț Belei și Maria Șandru, din echipa lui Chef Sorin Bontrea.

Chef Cătălin Scărlătescu nu va avea niciun concurent în finală. Pentru prima oară în istoria competiției de la Antena 1, cei trei chefi au avut de făcut o alegere grea înaintye de finală, după ce Maria Șandru și Paul Maxim au obținut același punctaj și au fost la egalitate în semifinală. Aceștia au trebuit să analizeze tot parcursul lor competițional, iar într-un final au decis că cea care va merge în marea finală alături de Roxana Blenche și Ionuț Belei să fie Maria Șandru.

Ce au transmis chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu după ce concurenții lor au ajuns în finală

Chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au transmis mesaje în mediul online după ce concurenții lor au ajuns în finala ”Chefi la cuțite”.

”F I N A L I S T A @roxanablenche ? încă de la audiții ți-am spus că dacă nu aveam deja cuțit de aur, tu erai cuțitul meu de aur! Şi uite că nu m-am înşelat! Felicitări!”, este mesajul transmis de chef Florin Dumitrescu după ce concurenta lui, Roxana Blenche, a ajuns în finala ”Chefi la cuțite”. Roxana Blenche, una dintre concurentele apreciate de chef Florin Dumitrescu, are doar 27 de ani și este chef într-un restaurant din București.

”Sunt mândru să am doi oameni în finală. A fost un sezon care a ridicat mult ștacheta, cu concurenți extrem de talentați în bucătărie, fie că vorbim de bucătari profesioniști sau de pasionați. Bravo, Ionuț!Bravo, Maria! Ne vedem în FINALĂ. Felicitări tuturor concurenților!”, a transmis și chef Sorin Bontea, după ce a aflat că are doi concurenți în finala show-ului culinar. Maria Sandru are 27 de ani, locuiește de 14 ani în Italia și a visat mereu să facă o carieră în domeniul culinar. În audiții, Sorin Bontea a oferit cuțitul de aur unui bucătar venit tocmai din Germania. Ionuţ Belei a făcut spectacol în faţa celor trei chefi cu o reţetă de nougat cu caramel sărat şi fructe. Cu o diplomă de electrician, acesta a ales bucătăria din întâmplare, acum 7 ani, și a reușit să lucreze inclusiv cu chefi cu stele Michelin.

 

citește și...