VIDEO / Gestul obscen al unui concurent de la ”Chefi la cuțite”. L-a enervat la culme pe chef Sorin Bontea

08.12.2020, 10:49
VIDEO / Gestul obscen al unui concurent de la ”Chefi la cuțite”. L-a enervat la culme pe chef Sorin Bontea
VIDEO / Gestul obscen al unui concurent de la ”Chefi la cuțite”. L-a enervat la culme pe chef Sorin Bontea

Unul dintre concurenții de la ”Chei la cuțite” a făcut un gest obscen la emisiune, lucru care l-a înfuriat la culme pe chef Sorin Bontea.

Robert Vasiliu, concurent din echipa lu chef Cătălin Scărlătescu, a făcut un gest obscen la emisiunea ”Chefi la cuțite”. Situația l-a enervat foarte tare pe chef Soin Bontea. Potrivit spynews.ro, Robert Vasiliu, alias Ragnar Vikingul, a avut replici acide la adresa echipei lui chef Sorin Bontea, care a câștigat proba de gătit ieri seară, după care a făcut un gest obscen. Chef Sorin Bontea s-a enervat. ”Mă enervezi! Am crezut că ești băiat deștept, dar ești fraier rău”, i-a spus Chef Sorin Bontea lui Robert Vasiliu. ”A făcut un gest obsecen și l-am pus la punct. Oricum eram nervos după proba de astăzi. În primul rând, am o anumită vârstă, în al doilea rând sunt chef, glumele noastre, ce ne permitem noi, chefii, e o altă discuție. De unde gestul ăsta, n-am nicio idee. Eu înțeleg că sunt frustrați pentru că le-am dat o lecție de gătit”, a adăugat chef Sorin Bontea.


”N-a fost pentru chef. Ionuț și Maria merită ce e mai rău în concursul ăsta. O să îi explic lui chef Sorin Bontea toată această nebunie, căci a înțeles-o greșit”, s-a justificat Robert Vasiliu.

Reacțiile celorlați chefi după gestul lui Robert Vasiliu

Gestul lui Robert Vasiliu a fost criticat și de ceilalți doi chefi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. ”Tot conflictul ăsta nu ar fi trebuit să existe. Nu ar fi trebuit să își permită să îi răspundă lui Sorin în felul în care a făcut-o. Nu trebuie să uităm cine e concurent și cine e chef. Acolo unde experineța primează, acolo este și respectul, nu trebuie să ne tragem de șireturi”, a spus Florin Dumitrescu.

”Ce mă supără pe mine foarte tare este acel moment când un concurent se simte îndreptățit să poarte o discuție cu unul dintre chefi de la egal la egal. N-ai cum să jignești un om, o echipă, poți să își spui părerea într-un mod neobscen, foarte decent și acolo se termină tot”, a comentat chef Cătălin Scărlătescu.

Și Gina Pistol, moderatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite”, a reacționat după gestul lui Robert Vasiliu. ”Trebuie să păstrăm limitele bunului simț”, a spus ea.

citește și...