Când va avea loc finala celui de-al optulea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”

08.12.2020, 15:13
Când va avea loc finala celui de-al optulea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”
Când va avea loc finala celui de-al optulea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”

Finala celui de-al optulea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, va avea loc în data de 15 decembrie.

Sezonul 8 ”Chefi la cuțite” a început în această toamnă la Antena 1. Show-ul culinar ”Chefi la cuţite” a debutat la postul de televiziune Antena 1 în martie 2016. Dintre cele 7 sezoane ale emisiunii ”Chefi la cuțite” de până acum, două au fost câştigate de concurenţi din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, iar două din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Chef Sorin Bontea, care se poate lăuda cu trei sezoane câştigate la ”Chefi la cuţite”, a punctat în acest an şi o victorie la ”Asia Express”, din postura de concurent, alături de Răzvan Fodor.

Finala sezonului opt al emisiunii ”Chefi la cuțite” va avea loc în data de 15 decembrie, atunci când va fi anunțat câștigătorul trofeului și premiului de la concursul culinar, relatează a1.ro.

Cine a făcut parte din echipele celor trei jurați de la ”Chefi la cuțite” anul acesta

Chef Sorin Bontea, conducătorul tunicilor în dungi, i-a ales în echipa sa pe Vlăduț Manoliu, Roxana Blenche, Adrian Luca, Silviu Costan (Foca), Romică Romașcu, Maria Șandru și Ionuț Belei (cuțitul de aur).

Chef Florin Dumitrescu, în calitate de conducător al echipei în buline, i-a ales pe Zannidache Edmond Hubert, Andrei Hîncu (Kani), Cristina Raiu, Adina Lavinia Szekely, Claudia Radu, Vincent Lointier și Alberto Chelu (cuțitul de aur).

Chef Cătălin Scărlătescu, liderul echipei în carouri, i-a ales pe Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Cătălin Rizea (soțul celebrei cântărețe Adda), Coca Nicolae Eupsihie, Lavinia Ilcău, Roxana Blenche, Paul Maxim și Cristian Boca (tânărul care a primit cuțitul de aur).

Echipele inițiale alese de cei trei jurați de la show-ul culinar au suferit ulterior schimbări, grație amuletelor pe care chefii le-au câștigat și care le-au dat posibilitatea de a face schimbări în ceea ce privește concurenții din echipele lor.

citește și...